• 瀏覽: 8,443
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
簽個名又可以揾香港人,大6人大錢有乜所謂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 judylam651 於 2020-6-3 09:39 PM 發表

X 2 !
王冬勝一個人簽可以代表哂滙豐咩 ???
王冬勝唔夠,唔L通你夠咩,o9

所有美資,外資呢,匯豐可以代表晒咩,全世界只有香港咁做,果然係國際金融中心叻叻呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2020-6-3 09:48 PM 發表

仆街了,班黃人可能會取回全部存款,股價吾知會去到幾多
簽個名,聽日即有國企去開户口,擺100幾十億係會豐

回覆 引用 TOP

如果不表態應該收返匯豐銀行的印鈔權。

曱甴話: 一於又去幫匯豐裝修.

附件

FK10101142.png(76.88 KB)

2020-6-3 10:11 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-6-3 09:39 PM 發表

X 2 !  
王冬勝一個人簽可以代表哂滙豐咩 ???
Yc 思維!美心事件你忘記了嗎?

回覆 引用 TOP

屌,息又唔派,無誠信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-6-3 08:42 PM 發表

全國人大通過授權人大常委為香港訂立「港區國安法」,短短一段時間,在香港民間已收集到超過290萬個簽名支持。滙豐銀行近日被質疑沒有就《港區國安...

勝哥你係得嘅!👍🏻

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1787443/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%BB%99%E8 ...
叫佢揸住支中國旗行返屋企我就話佢叻啦

目標人物

回覆 引用 TOP

唔返香港註冊都係信唔過

回覆 引用 TOP

佢個人唔代表滙豐

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-6-3 08:54 PM 發表

炒晒匯豐啲黃絲先啦
之前已經搞左幾隻大

政治show

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2020-6-3 08:42 PM 發表

全國人大通過授權人大常委為香港訂立「港區國安法」,短短一段時間,在香港民間已收集到超過290萬個簽名支持。滙豐銀行近日被質疑沒有就《港區國安...

勝哥你係得嘅!👍🏻

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1787443/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%BB%99%E8 ...
Post人簽名記錄、令人側目

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右