• 瀏覽: 5,388
  • 回覆: 116
+22
唔係而家,美國幾時都係高風險任意執法😏

北美病夫,全世界都驚咗佢,重想去旅遊?發緊夢!

賊喊捉賊

引用:
原帖由 awongyuk 於 2020-6-3 02:17 PM 發表
去尾國最多受過度暴力對待啫,唔使俾人差館裡面老強
吓!你咁慘?雞姦定強姦?幾多鑊?

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-6-3 01:00 PM 發表
全國人大通過港區國安法,美國總統特朗普早前宣布一系列制裁措施,並會修訂對香港的旅遊建議。美國國務院更新對香港的外遊建...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200603/_2020060311335943853.jpg

唔好黎香港喇,因為美國擁有全世界係最好最靚最安全嘅........美麗風景線

...
美麗的國度,原來放火搶劫暴動仲安全?笑左

美國暴動,,香港都要提高去美旅遊的風險

引用:
原帖由 Domson 於 2020-6-3 01:06 PM 發表
你滷味,宜家去尾國旅遊就真係要留意執法風險咯
50步笑百步

美狗,求吓你,唔好嚟香港,Diewan好玩的,食、住、玩,樣樣平!🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

尤其個幾千領事館人員,間碟,特務,特工,情報人員等等...千祈要小心

美國護照來港要簽證咪得咯

為保障尊貴既美國人,香港政府決定取消免簽證,同時加強限制美國人入境。

引用:
原帖由 contempt 於 2020-6-3 01:44 PM 發表
由這個報導引伸,多年來被美國媒體妖魔化的地方,又有多少是真?
前年去過伊朗,發覺人民和藹可親,友善熱情,和美國一直在標榜的,背道而馳,同年亦去過紐約,那裡的人才叫醜惡,
眼不見未真,的確有理 ...
師兄都係前年去過伊朗?我17年12月去,玩左差不多一個月,果時開始就知道好多國家俾老美妖魔化得好厲害,伊朗人真係好nice,佢啲錢銀碼多,一開始我搞唔清,比佢自己攞,佢地攞左自己應收啊份後,仲會提醒我以後唔可以咁樣show啲錢出黎,呢件事真係好感動

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-6-3 01:00 PM 發表
全國人大通過港區國安法,美國總統特朗普早前宣布一系列制裁措施,並會修訂對香港的旅遊建議。美國國務院更新對香港的外遊建...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200603/_2020060311335943853.jpg

唔好黎香港喇,因為美國擁有全世界係最好最靚最安全嘅........美麗風景線

...
建議美國人不要來香港

中國和香港應該用旅遊警示去美國:疫情和暴亂還未舒緩,不建議到當地探親公幹或旅遊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]