• 瀏覽: 3,186
  • 回覆: 77
引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-6-3 01:22 PM 發表

美元在全世界是以儲備方式儲存,自己有自己國家貨幣,不還債美元信用破產,美國不能以美元與世界各國交易,首先死嘅肯定係佢老美。
即使佢老美用國家資源以物換物,世界各國首先換的是手上廢幣美元,換完廢幣才換物資。不過還未到這個時候,佢老美應該已經打緊內戰了。
清零?說的這麼容易? ...
只係世界大亂,對美國係清零。

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-6-3 03:17 PM 發表

美國被中國牽住走
係美國帶埋自己周圍走

回覆 引用 TOP

呢隻美國肥西點解唔見美國61 62 生還者?

回覆 引用 TOP

果班唔係咩生還者, 而係一早較左腳既大話精. 好彩仲有侯德健, 劉曉波等 "廣場四君子" 同西班牙攝影隊一直留響度, 見證當日全部學生和平清場, 完全篤穿美國之音支聯會班大話精既世紀謊話.

回覆 引用 TOP

幾時接見明尼蘇達州生還者?

回覆 引用 TOP

呢條撚樣最近成日搞風搞雨
六四關你班外國人撚事咩大佬

回覆 引用 TOP

聽日老美路知死幾多人🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-3 08:00 PM 發表

只係世界大亂,對美國係清零。
美國財政基本破產,美元係靠信用維持,冇左信用,美元只能在美國國內流通,就好似中國建國初期,沒有外匯就不能買外國貨品,美國沒有能力像中國一樣,自己動手,豐衣足食,美國淫民唔好講話外匯,連美元現金儲蓄都冇,美國人要買外國貨,要付歐羅,付人民幣,同自己隻狗買野都要付加元澳幣日幣韓環,佢老美有嗎?LOL!😂😂有錢佬可能會有,窮鬼有嗎?沒有?那就吃草了,結果就是---生於亂世,民不聊生,唯有殺人,搶錢搶女人一個結果!清零?LOL!土地都清零。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-6-3 12:07 PM 發表

美國國務卿蓬佩奧周二(2日)在Twitter批評,中國內地及香港當局阻撓香港人悼念六四事件。美聯社引述美國國務院官員指,...

?20200603115202

蓬佩奧套緊料,研究緊中國點用軍隊處理示威,方便 ...
問你卓人啦。當時佢匿响酒店廁所沖錢落馬桶時,透過馬桶啲水睇得好清楚天安門發生乜事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-6-3 09:34 PM 發表

美國財政基本破產,美元係靠信用維持,冇左信用,美元只能在美國國內流通,就好似中國建國初期,沒有外匯就不能買外國貨品,美國沒有能力像中國一樣,自己動手,豐衣足食,美國淫民唔好講話外匯,連美元現金儲蓄都冇,美國人要買外國貨,要付歐羅,付人民幣,同自己隻狗買野都要付加元澳幣日幣韓環,佢老美有嗎?LOL!😂😂有錢佬可能會有,窮鬼有嗎?沒有?那就吃草了,結果就是---生於亂世,民不聊生,唯有殺人,搶 ...
辛苦既只係窮人,而真係控制美國既唔係美國人,係猶太人。猶太人亦唔當美國人係自己人...美金對猶太人只係一種工具

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-3 10:00 PM 發表

辛苦既只係窮人,而真係控制美國既唔係美國人,係猶太人。猶太人亦唔當美國人係自己人...美金對猶太人只係一種工具
辛苦?係冇命呀,唔單只係黑人,係絕大部分的美國淫民呀!猶太佬有本事核平美國嗎?

回覆 引用 TOP

經濟戰,軍事壓迫,收唔到效果。

不過從香港嘅觀察,玩虛無飄渺嘅民主思想,催眠中國人,見到成效。

又想搵返啲,64舊電池,叉電,睇吓用唔用到。

低成本高回報!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!

回覆 引用 TOP

六四定為漢奸畜牲紀念日,勾結老美,人人得而誅之。

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.

回覆 引用 TOP

蓬佩奧點解唔公開,在白宮草坪見,現在黑人示威者,
不聆聽黑人死者家屬哀音,
用軍隊,大炮, 鎗擊,鎮壓美國公民l

回覆 引用 TOP

北京、上海、天律周街都係六四生還者!
講到好似死淨幾件逃兵!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]