• 瀏覽: 3,187
  • 回覆: 77
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-6-3 12:07 PM 發表

美國國務卿蓬佩奧周二(2日)在Twitter批評,中國內地及香港當局阻撓香港人悼念六四事件。美聯社引述美國國務院官員指,...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200603/photo/bkn-20200603113742621-0603_00972_001_01b.jpg?20200603115202

蓬佩奧套緊料,研究緊中國點用軍隊處理示威,方便 ...
支持美國人民
推翻暴政

熱賣及精選
見六四生還者,都唔見美國示威者!

回覆 引用 TOP

收料準備美版六四!

回覆 引用 TOP

生還者??死了好多人咩?有沒死人都不知道,還生還者?

不是有幾十萬當年參加天安門集會的學生在中國咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 k514 於 2020-6-3 12:39 PM 發表

邊可以賴債,到時冇人買美債,冇人同尾角做生意,睇吓邊死先
如果你欠人5億,有辦法變0,你會唔會做?
只係咁簡單先,之後用咩貨幣再講

我都私下晤咗831亡魂

三十一年了, 都無一個國務卿見.
偏偏今年見.

我哋係官員需要面對群眾 🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-6-3 12:47 PM 發表

三十一年了, 都無一個國務卿見.
偏偏今年見.
同阿爺玩貿戰唔掂
疫情又搞唔掂
又有咁靚風景線

最強美國搞到要傾盡全力「打香港牌」

回覆 引用 TOP

六四前夕做戲

回覆 引用 TOP

可能佢想借鏡中國如何平定64

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-3 12:44 PM 發表

如果你欠人5億,有辦法變0,你會唔會做?
只係咁簡單先,之後用咩貨幣再講
咁到時仲用美元?全部轉哂人仔,歐元,買石油只同中東和俄羅斯買,睇吓會點?

回覆 引用 TOP

又係垃圾作文!
黃畜不如作下肥柒晚上
私下見疫情死去嗰10幾萬美國人重好!
正式柒頭作文!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-6-3 12:47 PM 發表

我都私下晤咗831亡魂
晤晒全部定幾個先,連登話831成20萬亡魂喎,你見唔見得晒呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]