• 瀏覽: 3,706
  • 回覆: 77
+4
六四生還者?我係咪要笑㗎?十幾億人. 隻肥鬼見得咁多?

歐洲各國 告鳩美國政府輸出暴動 要求100萬億賠償

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-3 12:44 PM 發表

如果你欠人5億,有辦法變0,你會唔會做?
只係咁簡單先,之後用咩貨幣再講
美元在全世界是以儲備方式儲存,自己有自己國家貨幣,不還債美元信用破產,美國不能以美元與世界各國交易,首先死嘅肯定係佢老美。
即使佢老美用國家資源以物換物,世界各國首先換的是手上廢幣美元,換完廢幣才換物資。不過還未到這個時候,佢老美應該已經打緊內戰了。
清零?說的這麼容易?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-6-3 12:07 PM 發表
美國國務卿蓬佩奧周二(2日)在Twitter批評,中國內地及香港當局阻撓香港人悼念六四事件。美聯社引述美國國務院官員指,...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200603/photo/bkn-20200603113742621-0603_00972_001_01b.jpg?20200603115202

蓬佩奧套緊料,研究緊中國點用軍隊處理示威,方便 ...
收皮啦!美國至臭既搞屎政棍!

見二零六四生還者?

黑人跟印第安死難者
係咪都要約見....

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-6-3 12:07 PM 發表
美國國務卿蓬佩奧周二(2日)在Twitter批評,中國內地及香港當局阻撓香港人悼念六四事件。美聯社引述美國國務院官員指,...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200603/photo/bkn-20200603113742621-0603_00972_001_01b.jpg?20200603115202

蓬佩奧套緊料,研究緊中國點用軍隊處理示威,方便 ...
浸浸覺得六四暴動出解放軍非常啱,所以佢出動左美軍去平暴

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-6-3 12:47 PM 發表
三十一年了, 都無一個國務卿見.
偏偏今年見.
套料,解放軍點樣做,美軍有樣學樣

哈哈
三十一年前都退役啦!
領導人都換咗幾位啦!
唔搵李登輝

On 9

引用:
原帖由 棧道 於 2020-6-3 12:14 PM 發表
自己國家都出晒煙,佢都重有時間搞屎棍
美國被中國牽住走

研究鎮壓後遺症,計算要殺幾多好。

點止人數未明,連係咪真係六四事件當事人都未知

我都係六四生還者
各位係唔係 ?

.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]