• 瀏覽: 2,340
  • 回覆: 71
港暴是主張港獨/推翻政權,收黑金,騙選票/全是黑黑黑

美暴是為人權,反種族歧視 為自由 為真義 全是白白白

明眼人都睇到

這就是邪惡與正義的分別
雖然大家是做同一樣野
但目的己經說明一砌

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-3 11:39 AM 發表
港暴是主張港獨/推翻改權,收黑金,騙選票/全是黑黑黑

明眼人都睇到
因為呢班撲街犯民暴徒係美國既狗🐕!

渠地唔敢對主人吠,
否則渠地會沒狗糧食,
否則渠地只能食屎!

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-3 11:39 AM 發表

明眼人都睇到
係人都知 泛民 就係美國狗奴, 連 特朗普都話想 放佢哋出嚟咬美國示威者! 佢哋又點敢咬 主人?

引用:

明眼人都睇到
因為美國政府已經告緊犯法差人,咁廠有乜好反呢?

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-6-3 12:21 PM 發表

因為美國政府已經告緊犯法差人,咁廠有乜好反呢?
告就一定罪名成立?對上一次一樣是告但係一年後無罪釋放!
這是根源於種族主義,黑人無人權無地位無自由!美警殺人只是導火線!理性D啦!
香港班暴徒,與美暴亂,根本正邪立見

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-3 12:37 PM 發表

告就一定罪名成立?對上一次一樣是告但係一年後無罪釋放!
這是根源於種族主義,黑人無人權無地位無自由!美警殺人只是導火線!理性D啦!
香港班暴徒,與美暴亂,根本正邪立見 ...
明顯你不知法治為何物!告唔告得入係睇證據,無證據告唔入。但係屈佢入罪,都係破壞法治呀,真係天真無邪可愛

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-6-4 09:30 AM 發表

明顯你不知法治為何物!告唔告得入係睇證據,無證據告唔入。但係屈佢入罪,都係破壞法治呀,真係天真無邪可愛
算把啦,正如港法官有政治立場
美法官有種族立場
最後都是放人,罪名不成立

港暴犯民來自美國狗種.

尾國政棍好中意養港暴犯民狗嘛!汪汪!好乖........

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-4 09:33 AM 發表

美法官有種族立場
港法官仲要放完人加句:掟汽油彈是優秀既孩子!

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-4 09:35 發表

港法官仲要放完人加句:掟汽油彈是優秀既孩子!
港黃狗官係狗種.

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-4 09:33 AM 發表

美法官有種族立場
乜香港重有法治?笑死

依家行緊普通法既文明地方,正在研究大陸立法之後,香港法院案例,重可唔可以成為佢地法庭可以引用既「案例」呀,

即係將香港踢出普通法既行列呀

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-6-4 09:39 AM 發表

乜香港重有法治?笑死

依家行緊普通法既文明地方,正在研究大陸立法之後,香港法院案例,重可唔可以成為佢地法庭可以引用既「案例」呀,:smi ...
是的,普通法是講案例
今次掟汽油彈是優秀既孩子
下次第二個細路點解唔優秀?
從今以後,解決不滿/值接掟汽油彈便可
全世界都以此為標準

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-6-4 09:44 AM 發表

是的,普通法是講案例
今次掟汽油彈是優秀既孩子
下次第二個細路點解唔優秀?
從今以後,解決不滿/值接掟汽油彈便可
全世界都以此為標準
你講邊度掟汽油彈先,香港定老美?你講野無頭無尾,你想講乜?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]