• 瀏覽: 2,996
  • 回覆: 79
C眼聯盟唔好狗噏呀!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-8 06:52 PM 發表

用左特衰護照好耐啦~
即是,同689, 777連線!!

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-6-8 14:24 發表

我不反中……我反共!🤭😄👍
你當中國宜家邊個管治?蔣家?愛新覺羅家?朱家?

英國外相吹水僅次於傻侵

收留港籍間諜, 夠膽唔收留咩, 爆5眼大鑊.

但收留都小心被滅口. 風險非常大.

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-6-3 10:19 AM 發表
【明報專訊】英國外相藍韜文昨在英國國會發表「港區國安法:英方回應」聲明,並接受議員提問。

讓南亞難民先走!
https://fs.mingpao.com/ins/20200603/s00001/99ac45140ec80d7ba68586c6a71ce947.jpg

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8% ...
Good!
然後係曱甴,然後話大陸蝗蟲。

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-6-3 11:36 AM 發表
認愛共産黨是為二餐……🤭
有得移民五眼就唔要共産黨囉!🤒
咪柒啦,窮撚。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-6-8 07:00 PM 發表

你當中國宜家邊個管治?蔣家?愛新覺羅家?朱家?
中國共産黨不等於中國!🤒
你計下數就知! 共產黨員得幾多人?😎

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-6-8 21:51 發表

中國共産黨不等於中國!🤒
你計下數就知! 共產黨員得幾多人?😎
咁又點?宜家係邊個當家?你如果反共唔反中,係咪要反共建國?中華人民民主共和國?定係中華聯邦共和國?

一眼收一個

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-6-8 08:36 PM 發表
收留港籍間諜, 夠膽唔收留咩, 爆5眼大鑊.

但收留都小心被滅口. 風險非常大.
亦可能被共產黨乘亂混入難民中,變成間諜收留間諜。

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2020-6-8 11:08 PM 發表
一眼收一個
要小心處理,真係公佈會收留應在打仗時。

引用:
原帖由 milktea2020 於 2020-6-8 11:14 PM 發表

要小心處理,真係公佈會收留應在打仗時。
玩到禁大??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]