• 瀏覽: 2,994
  • 回覆: 79
引用:
原帖由 ff2456 於 2020-6-3 11:32 AM 發表
如果真是收……藍絲都會冒認是黃絲!🤭🤭
香討有大把呢類投機分子!!

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2020-6-3 11:42 AM 發表
即係叫班儍仔繼續衝,"可能" 可以移民㗎,但這個 "可能" 大家應該心照了
為咗Green Card, 係要做D野既~

引用:
原帖由 GOD☆☆☆ 於 2020-6-3 08:37 PM 發表
SUPPORT藍生
可惜澳加國會唔啋佢!!

其他四眼..."搵笨7"

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-6-8 11:01 AM 發表
其他四眼..."搵笨7"
美國會分擔收留non-BNOs~

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-6-3 11:32 AM 發表
如果真是收……藍絲都會冒認是黃絲!🤭🤭
而家懶死唔走果d咪扮緊藍絲囉...

將當日越南難民及其後代送番俾英國先..

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-6-8 11:03 AM 發表

而家懶死唔走果d咪扮緊藍絲囉...
表忠的契弟也!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-8 11:03 AM 發表

美國會分擔收留non-BNOs~
肯做既, d反中白痴就唔會仲係香港FF啦...

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-6-8 10:58 AM 發表

香討有大把呢類投機分子!!
我一向認為, 移民是自由, 不論黃藍
但移左民(已有外國護照), 就應該取消香港部份公民權利, 例如投票權及被選權, 不能享用公謍醫療,教育, 房屋,及綜援, 及不能擔任高級公務員

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-6-8 11:04 AM 發表

肯做既, d反中白痴就唔會仲係香港FF啦...
美國MPs做緊野~

5眼即係白人優先地方,去到記得努力服侍主人

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-6-8 11:07 AM 發表

我一向認為, 移民是自由, 不論黃藍
但移左民(已有外國護照), 就應該取消香港部份公民權利, 例如投票權及被選權, 不能享用公謍醫療,教育, 房屋,及綜援, 及不能擔任高級公務員 ...
中共會反制BNO,相信BNO平權後,不得再參選香港公職,包括當法官。

政府送埋機票又點話啫。重點系走左就吾好返。😉

引用:
原帖由 waltzno2 於 2020-6-8 11:09 AM 發表
5眼即係白人優先地方,去到記得努力服侍主人
唔去五眼英文地區,去別處你生存到咩?俾法、德你去,你都驚啦~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]