• 瀏覽: 3,340
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
+14
引用:
原帖由 Krismile 於 2020-6-3 09:29 AM 發表
中國有一句俗語叫「種其因,必得其果」,用來形容如今俾美國暴亂困擾嘅白宮政客最合適不過。想當初香港暴亂,以特朗普為首嘅美國政客連聲叫好嘅同時不忘煽風點火,一句「一道美麗嘅風景線」顯示出美國政客嘅內心係幾咁虛偽同卑劣。如今風水輪流轉,當佢哋終於可以喺自己屋企門前欣賞呢道「美麗嘅風景線」嗰陣,點解一個個卻變得面目猙獰、滿口胡言亂語?佢哋唔單止第一時間將示威者稱作「暴徒」,更動用軍警鎮壓平民百姓,其所作所 ...
天道循環, 因果報應!
有份助紂為虐的犯民狗和淫媒, 將會帶領教畜和黃官跳崖。

現眼報

引用:
原帖由 Krismile 於 2020-6-3 09:29 發表
中國有一句俗語叫「種其因,必得其果」,用來形容如今俾美國暴亂困擾嘅白宮政客最合適不過。想當初香港暴亂,以特朗普為首嘅美國政客連聲叫好嘅同時不忘煽風點火,一句「一道美麗嘅風景線」顯示出美國政客嘅內心係幾咁虛偽同卑劣。如今風水輪流轉,當佢哋終於可以喺自己屋企門前欣賞呢道「美麗嘅風景線」嗰陣,點解一個個卻變得面目猙獰、滿口胡言亂語?佢哋唔單止第一時間將示威者稱作「暴徒」,更動用軍警鎮壓平民百姓,其所作所 ...
只要真實地認知美國政權係世界上最惡毒的邪教組織,人民就只有站在邪教組織的對立而才能生存。

老尾: 我地可以出軍隊鎮壓, 因為全部示威者都係恐怖份子  

天理循環

發生係香港就係示威者,發生係老尾就係暴徒

附件

20200602_f8f3816a1165a4b52a67hnpGmUTvF6rH.jpg(125.57 KB)

美國最多人看的報紙係咩報?👉

現眼報!

天在看

今次真係現眼報, 佢老尾都有今日
最近睇新聞真係好治療, 希望老尾的美麗的風景線一直落去,唔好比佢停

引用:
原帖由 Krismile 於 2020-6-3 09:29 AM 發表
白人係黑人面前有優越感,白人+美國人就更加傲慢,自以為視,見佢哋以為唔怕染上新冠就知。

報應爽呀你老尾

引用:
原帖由 edi907 於 2020-6-3 11:19 AM 發表
天在看
所以吾好以為做衰野可以瞞騙⋯⋯
始終有因果循環

好文!
推!

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]