• 瀏覽: 20,826
  • 回覆: 409
  • 追帖: 2
+8
研究就要唔少時間,曱甴等唔切,不如搵個荒島集中佢地先,等你地傾好點收先去收好過啦,到時唔啱就算啦。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-6-3 07:13 AM 發表
【明報專訊】英國外相藍韜文昨在英國國會發表「港區國安法:英方回應」聲明,並接受議員提問。
藍韜文在國會回應追問細節時稱,自去年9月起已為此跟內政大臣和內政部等合作,但要先等國安法立法有更多進展才有進一步公布,內政部會在適當時間公布細節,又指BNO持有人家屬亦會在考慮之列。他說,英方同時跟國際夥伴合作,以研判後續應對。他承認周一跟五眼聯盟(美、英、加、澳、紐組成的情報同盟)舉行外長視像會議時,曾提到 ...
信你一成,雙目失明! 咁大方,就唔駛攪脫歐!

有一班廉價勞工做低層工作,應該有國家收容

hehe,諗諗吓都係制唔過,拉埋其他國家落水先😅

日日9up愚弄地球人

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-6-3 07:13 AM 發表
【明報專訊】英國外相藍韜文昨在英國國會發表「港區國安法:英方回應」聲明,並接受議員提問。
藍韜文在國會回應追問細節時稱,自去年9月起已為此跟內政大臣和內政部等合作,但要先等國安法立法有更多進展才有進一步公布,內政部會在適當時間公布細節,又指BNO持有人家屬亦會在考慮之列。他說,英方同時跟國際夥伴合作,以研判後續應對。他承認周一跟五眼聯盟(美、英、加、澳、紐組成的情報同盟)舉行外長視像會議時,曾提到 ...
絕對歡迎

引用:
唔洗講,港人一定揀去美、澳~

五屎眼聯盟鳩噏當秘笈,但黃友係會打晒飛機

研乜春
係就快

取消左中國籍 你死去邊都冇人理鳩你

所謂收留港人, 其實咪又係想要佢地0的錢~

可想而知佢地而家幾咁窮. 

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-6-3 09:32 AM 發表
仲有政客認為呢招有效?  
吾XX希有版你睇, 呢30年生活真的好過嗎? 你可問問佢 
肥到唔識著襪,你話佢生活好唔好?

快,請接收香港所有犯氓黃絲曱甴垃圾,全部,多謝哂!!!
不過香港犯氓黃絲曱甴垃圾英文連小學程度都無,五眼好快要將廣東話列為官方語言。

五史眼邪惡軸心係就快L啲, 立即接收香港黑暴曱甴黃屍乃西人, 好護香港重新出發

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2020-6-3 07:36 AM 發表
外國須要曱甴做低賤奴工,服侍主人
唔會架, 去到會享受民主人權, 唔使做嘆世界架, 曱甴快D去啦.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]