• 瀏覽: 4,185
  • 回覆: 94
+3
香港都有呢個制度,真係黑警走唔甩,睇 7 警就知,呢啲叫法治。

係美國、香港⋯⋯係「乞衣魔」嘅話,一樣會照拉、警察一樣會做嘢。

七警案咪檢控咯,有三警係醫院電梯打醉酒漢咪畀檢控咯

人都殺左死埋=過份暴力????

有證據,咪去告囉。
你嘅理論係精彩,不過無證據係無用㗎。
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-6-3 08:32 AM 發表

以前就係
而家飛車,圍毆,扑頭,跪頸全部無事

你無證據,點拉人呀?教下我
澳洲嘅做法係咪咁㗎???
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-6-3 08:40 AM 發表

美國警察見到黑警照拉
香港就拎住槍威脅唔畀查
你睇到分別未?
所以香港警察0分囉

3萬人有少數害群之馬唔出奇,
真係有過份暴力個d真係唔好撐,撐就係靠害警隊,比反對派炒作亂港

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-6-3 08:40 AM 發表

美國警察見到黑警照拉
香港就拎住槍威脅唔畀查
你睇到分別未?
所以香港警察0分囉
等睇美國警暴,貪污證據...

https://www.msn.com/zh-tw/news/w ... 警暴、貪污證據/ar-BB14Spa5

事發地美警官網遭駭!「匿名者」放話公布警暴、貪污證據

美國橄欖球球員卡波尼卡(Colin
Kaepernick)讓其為全美所知。他在2016年一場比賽開場前奏國歌時,並沒有起立致意,而是單膝跪地以示抗議。他當時意指的是舊金山一起種族衝突事件,非裔男子伍茲(Mario

Woods)被警方連擊20槍斃命,涉案警員卻無一被起訴。

美警去年打死一千人
繼續打飛機啦

學到七警案 朱經偉 案 孺子可教👍希望他們義士學埋香港曱甴要繼續追究埋過去多天示威現場的警暴問題 ..五大訴求 缺一不可🤭🤭

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-6-3 09:13 AM 發表

我只知美國事件應該好快平息
人地多白警
人地如平息 只可以話人地曱甴較明白事理 如果美國事件香港發生 唔通警車撞飛示威者 射盲人 射殺人等等 以香港曱甴過去作風 會不繼續出來黑暴追究咩??🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]