• 瀏覽: 66,531
  • 回覆: 524
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-2 10:25 PM 發表

美國示威暴亂愈演愈烈。美國總統特朗普縱威脅出動軍隊對付示威,卻未成功阻嚇打砸搶燒活動。紐約市周一(1日)晚和平示威演變為暴力騷亂,示威者在紐約著名購物街第五大道搶掠,多所商店都受到破壞。當局宣佈,紐約
https://static01-proxy.hket.com/ ... 602_5th_v1_1024.png

果然是 ...
美國人民嘅慘況一次過爆發出來。美國自身問題多多,還有空搞香港?哈哈哈

睇下老美d標準先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iapple2 於 2020-6-2 11:46 PM 發表

黃人平日好多野講,點解呢排吾出聲,支吾支持都出句聲啦
唔止香討,連what's app group 嘅黃屍平時口多多嘅而家全部收晒皮,耳根清靜。
a beautiful sight to behold

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2020-6-2 11:47 PM 發表

美麗的風景線,願美國的每一個州每一個城市每一天都繼續下去,美國黑人手足努力加油,時代革命,肢解美國

昨晚的

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-6-2 10:36 PM 發表

證明usa 窮鬼多L到,搶,
相反,hk好多吾使做靠父母黒暴,太平盛世下
食飽飯等屎呵,活得不耐煩,
比犯民狗洗腦,玩黒暴+攬炒

引用:
原帖由 fallresoar 於 2020-6-2 11:42 PM 發表

wealth inequality
老美核心價值。
剛睇到, 美國歡迎港甴過去.
支持特區政府包機送佢哋過去.
順便取消埋佢哋既香港特區身份証.

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

係香討講咗成年天滅老美,果然上天不負有心人,作惡多端係遲早要還嘅!

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-2 10:25 PM 發表

美國示威暴亂愈演愈烈。美國總統特朗普縱威脅出動軍隊對付示威,卻未成功阻嚇打砸搶燒活動。紐約市周一(1日)晚和平示威演變為暴力騷亂,示威者在紐約著名購物街第五大道搶掠,多所商店都受到破壞。當局宣佈,紐約
https://static01-proxy.hket.com/ ... 602_5th_v1_1024.png

果然是 ...
啲交通燈有無事?地鐵站安好嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勒索 於 2020-6-2 11:51 PM 發表

唔止香討,連what's app group 嘅黃屍平時口多多嘅而家全部收晒皮,耳根清靜。
a beautiful sight to behold
吾得,一定要有風駛盡佢
問下佢地邊個賽跑第一?
https://vt.tiktok.com/AR1dSj/

回覆 引用 TOP

香港班泛民係咪全部失蹤左?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-6-2 11:12 PM 發表

你放心好了........多數有買大額保險..........買的時候多少是被迫........現在是否可以起作用難說....!!
暴動不賠的。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-6-2 11:12 PM 發表

你放心好了........多數有買大額保險..........買的時候多少是被迫........現在是否可以起作用難說....!!
暴動有得賠真好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-6-2 11:51 PM 發表

昨晚的
有野偷有野搶有天使,點會吾去玩,人生有幾多次玩

美國唔係最自由最民主嘅國家嚟架咩。市民現在出來表達訴求。點解特朗普要出軍隊。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]