• 瀏覽: 66,552
  • 回覆: 524
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 足盤皇 於 2020-6-2 11:23 PM 發表

指責示威者定警察?
隨佢地中意啦。

回覆 引用 TOP

呢啲真係要開槍擊殺

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2020-6-2 11:33 PM 發表

會唔會話 窗都冇打爛一隻
佢哋個個都啞咗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小豬2016 於 2020-6-2 11:39 PM 發表

呢啲真係要開槍擊殺
係囉,泛民議員起碼應該要表個態。
支持兵邊?

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-6-2 11:13 PM 發表

一向都多.
只係港蛙唔知.
wealth inequality
老美核心價值。

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-2 10:25 PM 發表

美國示威暴亂愈演愈烈。美國總統特朗普縱威脅出動軍隊對付示威,卻未成功阻嚇打砸搶燒活動。紐約市周一(1日)晚和平示威演變為暴力騷亂,示威者在紐約著名購物街第五大道搶掠,多所商店都受到破壞。當局宣佈,紐約

果然是 ...
明明係徵用物支,做咩講到好似搶野咁呀??

回覆 引用 TOP

美國人民話有民主係可以搶野架,大家睇到啦,邊有人出聲,連侵侵都要潛入地底

回覆 引用 TOP

黃人平日好多野講,點解呢排吾出聲,支吾支持都出句聲啦

美麗的風景線,願美國的每一個州每一個城市每一天都繼續下去,美國黑人手足努力加油,時代革命,肢解美國

出黎傾15分鐘好難為你咩?

回覆 引用 TOP

FREE US
a beautiful sight to behold

回覆 引用 TOP

打摔角都可以打到上總統寶座,有咁既下場 投佢一票嘅人承受返,最後自己走埋上街暴動!

回覆 引用 TOP

作為一個世界強國
應該示範下平亂的方式
將美國標準推廣至全世界政府

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-2 10:25 PM 發表

美國示威暴亂愈演愈烈。美國總統特朗普縱威脅出動軍隊對付示威,卻未成功阻嚇打砸搶燒活動。紐約市周一(1日)晚和平示威演變為暴力騷亂,示威者在紐約著名購物街第五大道搶掠,多所商店都受到破壞。當局宣佈,紐約
https://static01-proxy.hket.com/ ... 602_5th_v1_1024.png

果然是 ...
惡有惡報!美國今次啲政棍冇嘢講啦,係咪知道自己搞得人多抵L死呢?

回覆 引用 TOP

飯統攪死自己

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]