• 瀏覽: 8,552
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
+2
全國人大日前通過「港版國安法」的立法決定,美國國務卿蓬佩奧指美國正考慮「歡迎香港人前往美國」,但未有透露會提供多少移民配.......

蓬佩奧聲稱歡迎香港人去美國,明眼人都看得出分明靠害。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200602/mobile/bkn-20200602185412042-0602_00822_001.html

黑暴甲由快啲過去啦,嗰邊需要手足天使呀!

靠害

由得佢地走啦

97年前咁多人走香港都無事,香港人乜都投訴咁撚大支野,
由得佢地去外國吞聲忍氣做人囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-2 08:41 PM 發表
全國人大日前通過「港版國安法」的立法決定,美國國務卿蓬佩奧指美國正考慮「歡迎香港人前往美國」,但未有透露會提供多少移民配.......
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200602/mobile/bkn-20200602185412042-0602_00822_ ...
黃屎以為美國是天堂,但它們冇能力去,連申請visa都過唔到。

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-6-2 09:21 PM 發表
由得佢地走啦

不是無事!

97因為好多人離開咗香港, 香港先咁好!

在美國最低層的不是黑人,而是亞洲人,唐人街已被洗劫,有個華人留學生被黑人示威者打到瀕死.新聞當然不會報.

過去比差人壓頸?

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2020-6-2 09:28 PM 發表

不是無事!

97因為好多人離開咗香港, 香港先咁好!
無錯,就係走咗一大班對中共不信任的人,香港才會有幾年平穩發展。
可惜,97走咗嘅呢班人,卻又之後相繼返港工作及居住,所以令到香港開始政治化。
自2003年開始就不斷出現反中亂港之徒,亦因為這班已經有外國居留權的人的支持下,越來越變本加厲。
那班97移民人士及其後代,根本不在乎香港會唔會亂,因為有乜事他們大可以一走了之。

仲好,快快手送走啲低能動物比美國,最好去到美國繼續時代革命

引用:
原帖由 廿一號 於 2020-6-2 08:42 PM 發表
黑暴甲由快啲過去啦,嗰邊需要手足天使呀!
Push

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-6-2 09:21 PM 發表
由得佢地走啦

老尾肯鬼收佢地咩(曱甴)

不如蓬佩奧考慮下移民黎北京.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-2 08:41 PM 發表

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200602/mobile/bkn-20200602185412042-0602_00822_001.html ...
如果犯暴民很過去美國極有可能會有人買埋機票送佢過去也可以幫美國裝修下

美國d白鬼黑鬼,唔係分唔清你係中國人定香港人,而係總之你係華裔華人,係佢地眼中己經就係Fucking Chinese ,真係話撚之你係中港澳台定係星馬印華人

正如鬼佬都係會有分唔同國家既鬼,但我地見到係紅鬚綠眼,就會話係鬼佬一9樣,真係得9閒去同你再細分

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]