• 瀏覽: 4,963
  • 回覆: 66
+3
政府全民派錢1萬港元計劃將於本月接受申請。有消息指,政府最快於本月21日起接受登記,雖然當日是星期日,但參與計劃的逾20

仲有20日就可申請

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200602/bkn-20200602140513353-0602_00822_001.html

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-2 03:51 PM 發表
郵局直接派得啦 帶身份證拍八達通過數
唔認中國人唔好拎呀,拎親就舔共

邊個攞邊個個人資料會比曬政府架, 好危險架
泛民班友仔講架
邊個黃絲攞親就X全家架

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-2 03:51 PM 發表
八達通儲唔到一皮咁多

請問住外國可唔可以在網上申請???

上次派6000元係全球通派, 今次又一樣?????

引用:
黃圈好多蠱惑野,好多家長人比屋企D廢青偷偷取消訂閱頻道,如果咁簡單, 好容易比人偷地冒認攞錢

要填真實資料過數
黃人千祈唔好拎
中央會上門捉鳩你地

引用:
做咩要拎共產黨錢咁冇骨氣?

「蘇貞昌表示,三倍券就是讓民眾花1千元(新台幣,下同,約263港元),可購買3000元(約790港元)消費券」

台b好搞笑,派500蚊港紙搞咁撚多野

引用:
原帖由 team123456 於 2020-6-2 03:55 PM 發表
唔認中國人唔好拎呀,拎親就舔共
佢哋咁講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]