• 瀏覽: 4,962
  • 回覆: 66
+3
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-6-2 04:03 PM 發表
請問住外國可唔可以在網上申請???
有香港銀行戶口就得

終於等到了, 希望順利攞到手。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-6-2 04:29 PM 發表

11222118 佢哋咁講
講下唔俾咩,你睇下隻皮蛋H話多多都要呀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-2 03:51 PM 發表
郵局直接派得啦 帶身份證拍八達通過數

我22號登記

引用:
原帖由 team123456 於 2020-6-2 04:36 PM 發表
講下唔俾咩,你睇下隻皮蛋H話多多都要呀
皮蛋好好笑,一講到派水,就冇晒廢老、藍絲了,就變咗有身分證都對香港有貢獻了。一早係咁,香港咪和平囉。

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-6-2 05:11 PM 發表

皮蛋好好笑,一講到派水,就冇晒廢老、藍絲了,就變咗有身分證都對香港有貢獻了。一早係咁,香港咪和平囉。
黃屍曱甴無骨氣邊個唔知

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-6-2 05:11 PM 發表

係咁架喇!呢度有幾野都係咁
有一隻把口成日反中,原來自己手機日日用人仔台,
仲要係用三十幾蚊月費一個月外傭卡,人仔台每月送0.5GB數據,
佢仲要好緊張追問幾多號過數

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-2 04:36 PM 發表
有身份證根本代表了已在香港有貢獻過 😛😛😛每年派2萬就差唔多
爽手D
邊個話有身份証就有貢獻過社會架
睇下呢d搶完香港資源仲破壞社會安寧,衰到連監倉位都要搶

個政府都白痴既!班老人家、郵差就慘喇,等睇大台新聞訪問!當年都係直接銀行過數又快又方便!依家又要攪登記直係本末倒置!政府點會無市民資料吖,香港點會前進呀,只有倒退!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-6-2 05:24 PM 發表

係咁架喇!呢度有幾野都係咁
有一隻把口成日反中,原來自己手機日日用人仔台,
仲要係用三十幾蚊月費一個月外傭卡,人仔台每月送0.5GB數據,
佢仲要好緊張追問幾多號過數 ...
利益先行。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-2 03:51 PM 發表
郵局直接派得啦 帶身份證拍八達通過數
你其實用過八達通未?

黃狗好似話唔會申請

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]