• 瀏覽: 42,991
  • 回覆: 453
  • 追帖: 2
+43
記者都比人射喉嚨 黃絲快出黎護主

附件

ABB425EA-55C4-4C04-89C7-4E89E10697B7.jpeg(70.32 KB)

支持警察執法,
一定係收左錢先會示威遊行,
有外國勢力搞事

警察濫用暴力,人人得而誅之!

係世界每個地方都唔容許!

你地明白嗎?希望世界上所有警察都明白!

各州獨立,唯一出路

沒有暴徒,只有暴政,
解散美警,刻不容緩,
光復美國,時代革命!

D人權組織死晒了...

引用:
原帖由 何水 於 2020-6-1 06:17 PM 發表
其實侵侵都知道玩完,玩貿易戰,放病毒(上年所謂的電子煙肺病),攪顏色革命,蝦小國,玩翻枱,狂退組,最慘大白人主義,現在該是給它致命一擊了,就算平復了國內人民,但他們已看清楚你所作所為,有色人種一定唔會選你!拜登現在笑到收唔到聲,你唯一選項:發動戰爭!看看那個國家不好彩了! ...
今時唔同往日。系和平時期發動戰爭。就無人會私了你美國總統。依家系咁亂既時間段。再發戰爭既話。佢都危機四伏

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-1 05:29 PM 發表
黑人弗洛伊德懷疑被警員跪頸致死,涉種族歧視,在美國多個地區已爆發示威抗議,大批民眾上街遊行,當中不乏NBA球星,而「波神

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200601/photo/bkn-20200601165808166-0601_00972_001_01b.jpg?20200601165813

世界上最偉大藍球之神之一都發聲,美國所謂人權民主言論 ...
Finally 可以用呢張相.....

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-1 05:53 PM 發表
系新澤西洲同大西洋城真系好多黑人幫大少奶....我真系希望佢地冇事....
系新澤西幫大少奶賴西,希望D黑人口腔無事

引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-1 05:29 PM 發表
黑人弗洛伊德懷疑被警員跪頸致死,涉種族歧視,在美國多個地區已爆發示威抗議,大批民眾上街遊行,當中不乏NBA球星,而「波神

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200601/photo/bkn-20200601165808166-0601_00972_001_01b.jpg?20200601165813

世界上最偉大藍球之神之一都發聲,美國所謂人權民主言論 ...

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-6-1 05:40 PM 發表

但香港人去到尾國畀黑鬼打多過畀白人打
敵人個敵人係朋友.

引用:
原帖由 月之民 於 2020-6-1 06:09 PM 發表

來中國啦
大把女人鐘意洋腸
到時玩咩女都得
黑暴曱甴母親家人應該俾黃狗主玩唔少.
君不見一班香港遊艇仔想大陰蒂便宜老豆收返咩..

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-6-1 05:34 PM 發表
希望mj做總統
50國揀一個