• 瀏覽: 45,669
  • 回覆: 595
  • 追帖: 2
+73
美國的大規模反警暴示威踏入第6日,首都華盛頓特區的白宮外圍連續多日有示威者聚集,周日(5月31日)宣布宵禁令後場面仍然混

優秀既年青人!!!美麗的風景線!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0601_00822_001.html

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-6-1 04:12 PM 發表
美國的大規模反警暴示威踏入第6日,首都華盛頓特區的白宮外圍連續多日有示威者聚集,周日(5月31日)宣布宵禁令後場面仍然混

?20200601155927

...
呢次美國眾議院議長佩洛西真係恨到啦,一道美麗的風景線在白宮前面展開,相信她將會十分開心啦。
所以話呢,有時候做人就唔好咁黑心,香港暴亂時你就幫埋班暴徒美化佢地嘅惡行,現在報應來了,讓你地都嘗嘗呢道美麗的風景線。我地香港就無法制裁到你邪惡嘅美帝,不過個天就好公平咁報應番你地,今次你地美帝作惡多端,終食惡果。

#FreeUSA

光服美國  時代革命
毒果大少奶  缺一不可

@開心大少奶^^

希望示威者摧毀白攻,剷平華盛頓,火燒5角大樓

光復美國,時代革命

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-6-1 04:12 PM 發表

...
優秀的年輕美國人....
制造美麗的風景線..

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-6-1 04:31 PM 發表
#FreeUSA

光服美國  時代革命
毒果大少奶  缺一不可

@開心大少奶^^  
光復美國,種族革命..

擁有高尚情操的美國黑人人民!

stand with american people

沒有政府殺人, 哪有全國示威, 政府應承認錯誤, 聆聽市民訴求, 而不是一味武力鎮壓, 威迫打傷記者, 打壓言論自由

掉汽油彈的都是政府的臥底黑警, 目的是找藉口派出軍隊, 暴力清場

引用:
原帖由 starr 於 2020-6-1 04:36 PM 發表
stand with american people
支持自由民主, 支持美國義士!!!

引用:

...
白宮罕有地關燈?

扮無人?
係咪白痴?

好心香港d黃絲將佢地D勇武既物資捐d佢地美國既手足啦。佢地D裝備差到咁,豬罩都無個

白宮熄燈再用閃光彈+催淚彈
到底想趕班友去邊 + 做咩野

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]