• 瀏覽: 42,440
  • 回覆: 595
  • 追帖: 3
小佢老味!美國啲仆街雙重標準!暴亂喺香港發生就係合法捍衛民主!喺美國發生就係邪惡非法活動!正狗賊!

回覆 引用 TOP

摩魯托夫 (汽油彈) 滿天飛,美麗風景令人醉。

回覆 引用 TOP

現眼報

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-6-1 08:57 PM 發表

正所謂: 養狗千日,用在一朝!!唔知之鋒,老黎幾時會打俾傻普問要唔要手足去老美幫手呢!!!

幫曱甴申請去美國喇!!!
叫黑人手足

雞奸移美黃sis

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paktol 於 2020-6-1 11:37 PM 發表

黑人做奴隸,黑人好慘!黑人反抗!
黃種仲慘

回覆 引用 TOP

躺血的自由女神腳下是有色人種,手擧的是癫佬侵的人像

這世界,反應慢的會被玩死,能力差的會被閒死,膽子小的會被嚇死,  酒量小的會被灌死,身體差的會被累死,講話直的會被整死, 能幹活的會被用死。所以做任何事情不必太認真。不然人在天堂,錢在銀行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-6-1 08:11 PM 發表

原來真係個腦有問題,連一國兩制都唔識。
一國係乜嘢意思呀,係話你知香港係屬於中國的一部份,即係中國嘅地方。
而兩制嘅意思即係所行嘅制度可以同現在中國內地其他城市的制度有所不同,但並唔係代表香港唔駛受到中央管轄。
如果連呢啲都唔識,就只證明你個腦有問題,一定係俾黃師洗腦洗到連一國兩制都唔識解囉。:smile_3 ...
一國兩制個兩制係mutually exclusive架 天才

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-6-2 09:44 AM 發表

現在世上無一個國家叫支國, 腦殘真係無得救
匪國囉

回覆 引用 TOP

支持呢班優秀既細路

引用:
原帖由 redviolin 於 2020-6-5 04:13 PM 發表

支持呢班優秀既細路
今日美國, 昨日香港。
現眼報。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaykay198 於 2020-6-5 04:04 PM 發表

一國兩制個兩制係mutually exclusive架 天才
你就真係蠢材啦,邊個話你知係mutually exclusive呀,又被人洗腦。
唔駛講其他,單單中央可以在香港駐軍就已經唔係mutually exclusive啦,還有涉及外交嘅呢,你又話係mutually exclusive呀。
所以話,黃C真係俾人洗腦洗到儍,以為香港真係獨立於中央嘅管治。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]