• 瀏覽: 45,690
  • 回覆: 595
  • 追帖: 2
+73
特朗普應該出黎同示威者對話,而唔係武力鎮壓囉,熄白宮燈咁肉酸係人都知你做錯野啦

好嘢!好嘢!等左幾日卒之出現汽油彈,民間真槍實彈不遠了。

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-6-1 05:04 PM 發表
打邊爐

美警殺黑人:示威者白宮外燒國旗,
掟燃燒彈50特勤受傷!

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-6-1 04:12 PM 發表
美國的大規模反警暴示威踏入第6日,首都華盛頓特區的白宮外圍連續多日有示威者聚集,周日(5月31日)宣布宵禁令後場面仍然混

?20200601155927

優秀既年青人!!!美麗的風景線!!

...
天滅美國...

估唔到....連個天都不恥美國既行為...講乜衰乜

香港藍人核爆都唔割蓆,光復美國,全美革命!

佢地只係一群出色嘅細路同手無寸鐵嘅孩子

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-6-1 04:57 PM 發表

有毒啊, 二噁英超標啦, 係白宮唔放得!!
所以特朗普話要放狗出嚟咬示威者。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-6-1 16:28 發表

呢次美國眾議院議長佩洛西真係恨到啦,一道美麗的風景線在白宮前面展開,相信她將會十分開心啦。
所以話呢,有時候做人就唔好咁黑心,香港暴亂時你就幫埋班暴徒美化佢地嘅惡行,現在報應來了,讓你地都嘗嘗呢道美麗的風景線。我地香港就無法制裁到你邪惡嘅美帝,不過個天就好公平咁報應番你地,今次你地美帝作惡多端,終食惡果。:smi ...
佩洛西隨時隊番侵侵轉頭,風頭火勢保命緊要

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-6-1 05:04 PM 發表
不讚成暴力, 但美國政府不肯聆聽訴求, 迫使抗爭者用這個方法

沒有暴徒,只有暴政,
解散美警,刻不容緩,
光復美國,時代革命!

引用:
原帖由 叫禾暴龍 於 2020-6-1 05:08 PM 發表
美國人會唔會因為咁....
52洲各自獨立呢!??
咁先正架嘛!!!!

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-6-1 04:12 PM 發表
美國的大規模反警暴示威踏入第6日,首都華盛頓特區的白宮外圍連續多日有示威者聚集,周日(5月31日)宣布宵禁令後場面仍然混

?20200601155927

優秀既年青人!!!美麗的風景線!!

...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]