• 瀏覽: 20,145
  • 回覆: 229
你d學生會個個都明目張膽攪港毒,你吔諗住點處理先,唔好得把口,講一套做一套,累死啲正常學生雖然可能得返好少

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好呀,正呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 必巨發 於 2020-6-1 01:59 PM 發表

五間大學校長發出聯合聲明,指完全支持「一國兩制」,理解訂立國家安全法的必要性。聯署包括嶺大校長鄭國漢、中大校長段崇智、教大校長張仁良、理大校長滕錦光和港大校長張翔。...

五間大學好易被 ...
有沒有退學潮...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 必巨發 於 2020-6-1 01:59 PM 發表

五間大學校長發出聯合聲明,指完全支持「一國兩制」,理解訂立國家安全法的必要性。聯署包括嶺大校長鄭國漢、中大校長段崇智、教大校長張仁良、理大校長滕錦光和港大校長張翔。...

五間大學好易被 ...
中大校長最危, 隨時俾阿爺秋後算帳所以即刻出黎表態, 醒目仔.

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-6-1 02:17 PM 發表

校長門,如果想香港好的話:
1. 開放各大學的學生會,即每間大學准許成立多於一個學生會。
2. 停止強迫同學們交學生會會費(學生註冊費是包括了學生會會費)。 ...
依個支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-6-1 02:21 PM 發表

科大、城大、浸大?
依三間支持法西斯?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-6-1 02:36 PM 發表

有沒有退學潮...
係就快,唔係讀書材料,影衰大學排名

回覆 引用 TOP

中大同港大喎?最多曱甴嘅地方,會被私了

香港有醫畜,學牲,黑教,曱甴,漢奸五大垃圾。

我建議佢地罷讀,即刻退學啦

回覆 引用 TOP

引用:

五間大學好易被 ...
咁多大學。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

反國基地!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-1 02:15 PM 發表

終於做番啲有建設性嘅嘢。
何來建設性?只係做返個正常人喳

回覆 引用 TOP

想講獨就自動退學,留翻d學位比人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2020-6-1 02:41 PM 發表

中大同港大喎?最多曱甴嘅地方,會被私了
請多幾百個保鏢自求多福

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]