• 瀏覽: 1,980
  • 回覆: 15
尾暴大片壓軸戲碼
一係突狼狗被殺一係突狼狗殺人
尾國手足加油

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-6-1 01:09 PM 發表
尾暴大片壓軸戲碼
尾國手足加油
https://youtu.be/J_LJFTDL2OY

仲玩緊

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-1 01:34 PM 發表

咁快壓軸?

最少玩到大選先過癮!
冇咩所謂
總之尾國手足加油

香港嗰啲係用大水喉fair出嚟,美國人係被暴政迫出嚟,如果無美軍鎮壓,可以玩好耐。

民煮黨絕對唔會放過機會

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-6-1 02:02 PM 發表
香港嗰啲係用大水喉fair出嚟,美國人係被暴政迫出嚟,如果無美軍鎮壓,可以玩好耐。
所以我話

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-6-1 01:09 PM 發表
尾暴大片壓軸戲碼
尾國手足加油
樓主 , 尾國套戲好睇好多 , 老美國民多數有槍  , 估計老美嘅 ( 手足 ) 九成九有鎗 !

等睇傻侵唔使用催淚彈零死亡收拾殘局架 !

希望香港所有手足 、冷氣軍師、天使即刻去支援美國手足 !

黑暴未停 , 美國肺炎( 愛回家 ) 又勁爆 、老美呢舖爽死喇 !

Nancy Pelosi called the large demonstrations in Hong Kong "a beautiful sight to behold".  Now the beautiful sight goes to USA

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-6-1 02:42 PM 發表

樓主 , 尾國套戲好睇好多 , 老美國民多數有槍  , 估計老美嘅 ( 手足 ) 九成九有鎗 !

等睇傻侵唔使用催淚彈零死亡收拾殘局架 !

希望香港所有手足 、冷氣軍師、天使即刻去支援美國手足 !

黑暴未停 , 美國肺炎( 愛回家 ) 又勁爆 、老美呢舖爽死喇 ! ...
One rioter had already been shot dead by police in Kentucky.

引用:
原帖由 fokker 於 2020-6-2 12:42 AM 發表

One rioter had already been shot dead by police in Kentucky.
美國有真黑警真死人,唔似香港831呃儍仔。

引用:
尾暴大片壓軸戲碼
尾國手足加油
突狼狗話
係餓攞屍策劃反對佢連任的plan B

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-6-2 02:45 AM 發表

美國有真黑警真死人,唔似香港831呃儍仔。
Flower shop owners love the yellow idiots; good business for them every 31st.
I wonder if they are as filial as to their own parents whom they label as useless old hacks.

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-6-1 02:02 PM 發表
師兄好精準

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]