• 瀏覽: 2,864
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+11
美國的大規模反警暴示威踏入第6日,首都華盛頓特區的白宮外圍連續多日有示威者聚集,周日(5月31日)宣布宵禁令後場面仍然混...

黃絲快啲去護旗,向美國主子示忠

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200601/mobile/bkn-20200601120239193-0601_00972_001.html

美國國旗本來沾滿鮮血, 把它燒掉, 世界便和平

支持美國手足, 革命尚未成功, 不要讓特朗普離開白宮

引用:
原帖由 peterfork 於 2020-6-1 12:59 PM 發表
美國國旗本來沾滿鮮血, 把它燒掉, 世界便和平

支持美國手足, 革命尚未成功, 不要讓特朗普離開白宮
唔知咁大規模的暴亂,美國啲保險公司賠唔賠得起?有幾多間要收皮?
香港美資保險公司頂唔頂得順呢?🤣🤣🤣

美國國旗,只是代表用民主做幌子的糖衣,遮蓋一把染滿鮮血、殺無數別國人民的利刃,代表了醜陋的政權、偽君子!!!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-1 01:06 PM 發表
香港d環保L同黑醫去L哂邊???快d去老美做testing...驗下催戾旦對環境人體有乜影響~禁美警用催戾旦~
太少奶侵侵係咪唔俾你移民老美走佬???陰公囉

TG有二噁英

美國人民都支持中國

特朗普幾時會同示威者對話

化解危機

夠唔夠豬咀,需唔需要香港運過去??

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-1 01:10 PM 發表
妖~你件莫綺雯面皮真系厚L過你塊hi皮~黑L左你隻臭雞仲追住大少奶咬托7咩~彈開啦~見到你就想嘔~
嘔咪好~~習大要我做野~話你成日認夏寶叔做老豆,要我認埋你做呀媽好好照顧你

見啲國旗點唔著,啲料好野來,應該中國造。

引用:
原帖由 superplx 於 2020-6-1 01:09 PM 發表
美國人民都支持中國
check下幅相係咪真先...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]