• 瀏覽: 3,067
  • 回覆: 44
新聞報道;李呃人話今年六四悼念冇得玩,鼓吹市民八人一組自己去維園食臘燭。佢會學特朗普咁,响網上發功;唔知捐銭關唔關佢亊?

點解唔“反惡法”?

信眾去維園
龜頭網上蹲
國安還未出
半死剩饞言

64淫只求財🤔🤔

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-6-1 10:04 AM 發表
新聞報道;李呃人話今年六四悼念冇得玩,鼓吹市民八人一組自己去維園食臘燭。佢會學特朗普咁,响網上發功;唔知捐銭關唔關佢亊?

點解唔“反惡法”?

信眾去維園
龜頭網上蹲
國安還未出
半死剩饞言 ...
乜都假!最重要係眾籌!

系吖!不過佢縮陽隱世,依家邊個做龜頭收錢先?唔可能收完之後分畀佢喎,六四人人有份嫁。

由得呢啲瞓唔醒嘅人繼續瞓啦。
叫醒嘅都無用,仲活係夢中。

有心記念邊度都可以,何必俾人呃。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-6-1 10:04 AM 發表

點解唔“反惡法”?

信眾去維園
龜頭網上蹲
國安還未出
半死剩饞言 ...
李呃人都搵夠啦, 再不收手怕會冇命享

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-1 11:20 發表

咁我考慮去開檔,盜念六四冇註冊。人人都可以扯旗收錢。我話悼念李呃人都得!為咗錢乜嘢九噏唔得?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-6-1 12:21 PM 發表

咁我考慮去開檔,盜念六四冇註冊。人人都可以扯旗收錢。我話悼念李呃人都得!為咗錢乜嘢九噏唔得?
我不希望得!
但過去人民混友真係過到骨

搵咗咁多年錢好收手啦,做人要知足。

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-1 11:20 AM 發表

我估佢揾埋今次64應該會退位,然後低調閃去外國

佢自己心中有數喇,不過我估阿爺唔會咁快捉佢,佢應該有時間走

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-6-1 01:07 PM 發表

我估佢揾埋今次64應該會退位,然後低調閃去外國

佢自己心中有數喇,不過我估阿爺唔會咁快捉佢,佢應該有時間走
佢咁多年呃左香港人咁多錢, 估計都會係冤枉來瘟疫去

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-1 12:35 發表

我不希望得!
但過去人民混友真係過到骨
系囉!又可以“谷”人數,又可以方便的善心人。當年六四遊行,神經箭一路行一路捐,檔檔有份,永不落空。依家應該去收番多少,一方面追回失地于萬一、又可以咪畀網友笑到我個臉咁黃。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-6-1 01:19 PM 發表

系囉!又可以“谷”人數,又可以方便的善心人。當年六四遊行,神經箭一路行一路捐,檔檔有份,永不落空。依家應該去收番多少,一方面追回失地于萬一、又可以咪畀網友笑到我個臉咁黃。 ...
你可以仿傚李呃人在六四展館放個私人收款箱, 你唔講, 佢唔爆, 冇人知架

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-1 01:21 PM 發表

你可以仿傚李呃人在六四展館放個私人收款箱, 你唔講, 佢唔爆, 冇人知架
高手  

鍵盤翻頁
左右