• 瀏覽: 4,298
  • 回覆: 69
+15
引用:
原帖由 Karenning 於 2020-6-1 08:13 AM 發表
終於,喺全港、全國甚至全世界關注下,全國人大唔出意外高票通過咗關於建立健全香港特別行政區維護國家安全的法律制度和執行機制的決定,而呢個決定嘅通過除咗喺人民大會堂引發經久不息嘅熱烈掌聲外,亦使所有港人放落心中巨石,我哋似乎可以期待嗰個安靜祥和而又繁華鼎盛嘅東方之珠重現往日輝煌。但呢項決議嘅意義絕唔僅限於此,更重要嘅喺佢使我哋睇到咗嗰啲之前未曾注意或被欺騙及蒙蔽嘅事實。 ...
肯定遲D會有更多泛民收黑金嘅証據會公開

為虎作倀更唔會落得乜嘢好下場

引用:
原帖由 Karenning 於 2020-6-1 08:13 發表

「港版國安法」嘅出臺亮相,好似破除混沌嘅一把利斧,畀遭受國際反華勢力和港內黑暴分子荼毒嘅香港市民帶來咗破除頑疾嘅希望。同時,該草案嘅提出亦猶如畀果啲反華和黑暴分子來個迎頭一擊,瞬間湮滅咗佢哋嘅囂張氣焰,亦徹底擊碎咗佢哋嘅政治幻想。作為撐「港獨」嘅頭號分子美國總統特朗普,疲於應對黑人抗 ...
最重要還是法官執法,要依法公證執行。

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-6-1 08:45 AM 發表

最重要還是法官執法,要依法公證執行。
對付漢奸⋯⋯旨意黑官含得
要用大陸官

放下屠刀立地成佛, 改過自身都嚟得切

泛暴今次要準備多d漁船去呆灣先掂

引用:
原帖由 Karenning 於 2020-6-1 08:13 發表

「港版國安法」嘅出臺亮相,好似破除混沌嘅一把利斧,畀遭受國際反華勢力和港內黑暴分子荼毒嘅香港市民帶來咗破除頑疾嘅希望。同時,該草案嘅提出亦猶如畀果啲反華和黑暴分子來個迎頭一擊,瞬間湮滅咗佢哋嘅囂張氣焰,亦徹底擊碎咗佢哋嘅政治幻想。作為撐「港獨」嘅頭號分子美國總統特朗普,疲於應對黑人抗 ...
老美垂死掙扎...........香港黃畜曱甴即刻縮.....國安法追溯期已生效....唔怕死就嚟啦仆街!

一幕一幕走上刑台的情景一一浮現

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-6-1 08:50 AM 發表
圖片說出事實

睇呀美國點樣對付啲暴徒,呢啲就係國際標準呀

感謝阿爺為「正義」而出手!!!斬妖除魔!!!

蘋果嚟洗定個八月十五啦

報應來了。

美國人正爭取 “Free Shopping” 任攞的自由:

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]