• 瀏覽: 1,087
  • 回覆: 10
+2
一個二個都已屆退休年齡,時日無多,何不用餘生享福? 卻選擇做歷史罪人,日日俾市民屌,錢又唔係搵得多(特別係港區淫大班長年賣港賊),從此仲要被國際制裁,害己害人,為乜?

因為唔想比這些暴徒恐怖分子繼續咁落去。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-5-31 09:39 PM 發表
一個二個都已屆退休年齡,時日無多,何不用餘生享福? 卻選擇做歷史罪人,日日俾市民屌,錢又唔係搵得多(特別係港區淫大班長年賣港賊),從此仲要被國際制裁,害己害人,為乜? ...
好難理解為什么做西方的狗

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-5-31 09:39 PM 發表
一個二個都已屆退休年齡,時日無多,何不用餘生享福? 卻選擇做歷史罪人,日日俾市民屌,錢又唔係搵得多(特別係港區淫大班長年賣港賊),從此仲要被國際制裁,害己害人,為乜? ...
好難理解,就唔使理解啦!

你只需要“接受”,一係“被迫接受”就得啦!

DLLMLCFLH

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-1 12:17 AM 發表

之前公民黨同眾智日日要求外國制裁香港,你有冇屌鳩佢地害已害人呀?你哋求仁得仁,應該放煙花慶祝喇!
仲有陳浩癲都係

因為你個病未醫好law.

食藥啦院友.

引用:
因為 人在做天在看, 報應來了!

美國如是! 曱甴亦如是! 各下快啲著草去呆灣, 唔係好快輪到你!

你唔好係香港害人害物啦,報應好快到! 現在走路,未為晚也!

引用:
制裁?你今食飽狗糧末呀?

引用:
幾時出黎衝啦講黎on9我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]