• 瀏覽: 42,805
  • 回覆: 216
  • 追帖: 4
+3
引用:
原帖由 resort2 於 2020-6-1 12:23 AM 發表
破產家族父子同科
不知會否禍延三代
腦燒幫佢兩個孖生孫改名, 一個叫消滅己, 一個叫消滅人, 真係報應.

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-5-31 09:20 PM 發表
易還財務(8079)主席蕭若元上周五(5月29日)透露與債主達成和解,公司今日(31日)發公告指,接獲借款人、蕭若元兒子蕭定一全資擁有的Popland Investments Limited、黑馬資本創立人兼出借人張少輝、蕭定一、蕭若元等人訂立補充Popland貸款協議。 P...

https://hk.appledaily.com/resizer/KxkvxLJ3iYigINvI4_6gOnd ...
唔知 美國打壓市民和平示威 , 阿簫生 會點睇呢?  美國防火燒車人仕被控 謀殺罪 是否適當?

兩父子個樣成個低能兒童咁

拍多兩套鹹片啦

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-31 10:10 PM 發表
欠得2。3億都系人物哩。
佢唔係第一次
廿年前科網泡沬輸咗三間上市公司嘅控制性股權

才子同個孫改名都過人
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-6-1 12:31 AM 發表

腦燒幫佢兩個孖生孫改名, 一個叫消滅己, 一個叫消滅人, 真係報應.

引用:
原帖由 kingdolld 於 2020-6-1 12:11 AM 發表
老蕭應該煲老藕 溝菜婆 要佢幫手還債 條肥婆可能仲係處 益咗老肅
處個頭咩
李登輝嘅私家鷄
搞大個肚入院落仔大把人知

日日打飛機!!唔死都一身病

ED咪係報應, 走路去到邊處都會比人追債啦😅

鼻大過嘴 

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-5-31 10:11 PM 發表
兩條走🐕
跟去痴風一樣全家酒9!

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-5-31 09:20 PM 發表
易還財務(8079)主席蕭若元上周五(5月29日)透露與債主達成和解,公司今日(31日)發公告指,接獲借款人、蕭若元兒子蕭定一全資擁有的Popland Investments Limited、黑馬資本創立人兼出借人張少輝、蕭定一、蕭若元等人訂立補充Popland貸款協議。 P...

https://hk.appledaily.com/resizer/KxkvxLJ3iYigINvI4_6gOnd ...
所以收老美錢搞亂香港

臨老唔過得世👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]