• 瀏覽: 2,563
  • 回覆: 27
香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒,成日話香港警察係警暴,要制裁

而家民主大國美國嘅警察用車輾轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵嘅示威者,香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒卻一粒聲都唔敢出

美國警察用車轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵示威者,真實片斷
https://www.youtube.com/watch?v=4NXCiiWuif0&feature=youtu.be

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-5-31 08:09 PM 發表
香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒,成日話香港警察係警暴,要制裁

而家民主大國美國嘅警察用車轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵嘅示威者,香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒卻一粒聲都唔敢出 ...
黃屎話自己係市民,美國個d 係真暴徒

引用:
原帖由 imad 於 2020-5-31 08:12 PM 發表

黃屎話自己係市民,美國個d 係真暴徒
喺連登論壇、telegram嘅曱甴,直情唔敢提美國警察用車轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵示威者

大開眼界

黃畜啱啱盲咗,乜都睇唔到。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-5-31 08:16 PM 發表

喺連登論壇、telegram嘅曱甴,直情唔敢提美國警察用車轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵示威者
佢地話要退出國際線
又要人地幫,又話要connect,又話公義
最後都係一班自私鬼

一膝促成千古恨

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-5-31 08:09 PM 發表

而家民主大國美國嘅警察用車輾轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵嘅示威者,香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒卻一粒聲都唔敢出 ...
樓主咁天真,應該好幸福。
你認為香港人出聲就可以影響美國警察?

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-31 10:54 PM 發表

樓主咁天真,應該好幸福。
你認為香港人出聲就可以影響美國警察?
戇居 而家係話畀你聽香港警察好仁慈 睇下美國嘅執法標準 香港就身在福中不知福 仲成日夠膽講警暴 比起美國 香港直頭係仁者無敵啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-5-31 11:03 PM 發表

戇居 而家係話畀你聽香港警察好仁慈 睇下美國嘅執法標準 香港就身在福中不知福 仲成日夠膽講警暴 比起美國 香港直頭係仁者無敵啦
ching清醒

黃絲身在福中不知福,咩生於亂世笑撚死人咩

引用:

而家民主大國美國嘅警察用車輾轆、用馬踩、用實彈射殺手無寸鐵嘅示威者,香港曱甴暴徒、泛民議員、黃絲傳媒卻一粒聲都唔敢出 ...
師兄記得cap低
呢啲片油管會刪

引用:
原帖由 wsp 於 2020-6-1 12:00 AM 發表

師兄記得cap低
呢啲片油管會刪
OK,大家都cap低影片做證據

到目前已經有多個示威者被美國警察同美國國民軍殺死,特朗普已講明會出埋軍隊對付示威者,好快示威者被殺嘅數目會大增

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]