• 瀏覽: 714
  • 回覆: 15
美國騷亂遍地開花,總統特朗普上周六(30日)直指示威由激進左翼分子ANTIFA引發,又指示威者跨州煽動暴力是聯邦罪行,要

唔通比香港暴徒煽動

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200531/bkn-20200531101627999-0531_00972_001.html

引用:
原帖由 yanho1010 於 2020-5-31 05:53 PM 發表
美國騷亂遍地開花,總統特朗普上周六(30日)直指示威由激進左翼分子ANTIFA引發,又指示威者跨州煽動暴力是聯邦罪行,要

唔通比香港暴徒煽動

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200531/bkn-20200531101627999-0531_00972_001.html ...
而家首先等啲咩國際特瀉組織同啲咩人權記協出黎講野先~

我等緊美國侵侵出來講野

有消息啦。媒體把個波推比俄羅斯同伊朗。。但特郎普都要啦埋中國講幾句。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-31 05:57 PM 發表
有消息啦。媒體把個波推比俄羅斯同伊朗。。但特郎普都要啦埋中國講幾句。
又想屈中國?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-31 05:57 PM 發表
睇下國際輿論先~
歐洲都未必幫美帝~

引用:
原帖由 top11 於 2020-5-31 06:13 PM 發表

睇下國際輿論先~
歐洲都未必幫美帝~
呆灣都睇到呆晒唔敢出聲

係咪喺香港嗰班C_ _外國勢力呢?

美國政客,噏得就噏,愚弄民眾。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-5-31 06:17 PM 發表
係咪喺香港嗰班C_ _外國勢力呢?
班黃屍同泛暴派今次都唔出聲,咁邊有外國勢力呀,光復老美😂😂😂

儍侵你講人話

最可疑係犯民狗啦,佢地班友輪流去美國見政客,參加聽政會,仲有一班小漢奸,曱甴頭,響美國出出入入,一定同當地曱甴黨眉來眼去啦,睇下黑曱甴行動同香港曱甴如出一轍,外國勢力不言而喻就係香港黃色曱甴圈!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]