• 瀏覽: 3,797
  • 回覆: 150
據了解,首項罪名針對的訊息,是教人以泥沙封住警方水炮車上俗稱「柏葉」的風口,藉以「焗死警察」;而第二項罪名則針對教人如何先關電源、再打爛交通燈的訊息。辯方則指,涉案頻道有多個管理員,控罪所指的訊息未必是由被告發出。

控方申請暫時毋須答辯,押後八星期以索取法律意見,反對被告保釋外出。被告申請保釋,但遭法庭拒絕...

3權合作
黑警亂9咁告
法庭亂9咁判

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/20200530/HADPHPX24KNOCXBUPF7Z24MSWI/

仆街去死啦,教人殺警。

襲警罰2百,假髮佬真係亂9咁嚟

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-31 08:06 AM 發表

據了解,首項罪名針對的訊息,是教人以泥沙封住警方水炮車上俗稱「柏葉」的風口,藉以「焗死警察」;而第二項罪名則針對教人如何先關電源、再打爛交通燈的訊息。辯方則指,涉案頻道有多個管理員,控罪所指的訊息未必是由被告發出。

控方申請暫時毋須答辯,押後八星期以索取法律意見,反對被告保釋外出。被告申請保釋,但遭法庭拒絕...

https://hk.appledaily.com/resizer/BMwjFo ...
又可以舉報你個仆街連登文宣叛國賊!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-31 08:06 AM 發表

https://hk.appledaily.com/resizer/BMwjFo ...
又喺香討噴口水呀,不如又發起眾籌救手足啦.

引用:

被告為28歲工程師許智傑.....
垃圾會已完許智瘋喺佢貴親 ??

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-5-31 08:07 AM 發表

仆街去死啦,教人殺警。
佢只係管理員。

咁都要埋到水炮車先得架

擺明係做唔到架啦
屈得就得

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 光棍man 於 2020-5-31 08:11 AM 發表

襲警罰2百,假髮佬真係亂9咁嚟
襲警有好多種襲法
攞對波撞到黑警又話襲大聲公大聲又話襲
明明眼金金昅咗好耐
你想罰幾多?
太公報真•黑記郁咗手人都拉埋返差館接個電話即放仲有大Sir同佢道歉你唔講?
唔拉上庭審吓?
我講老妨

還柙, 做得好, 如果可以封埋果個曱甴竇網站,咁就非常好啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-5-31 08:11 AM 發表

又可以舉辦你個仆街連登文宣叛國賊!
內地微信拉群主1樣
都onL9
如果我犯法係咪拉版主網主?
↑以上係討論執法唔係版務

引用:
原帖由 shichendao 於 2020-5-31 08:19 AM 發表

又喺香討噴口水呀,不如又發起眾籌救手足啦.
閪警都冇話條帖係疑犯發
法官表面證據都冇就唔俾人保釋
困8個星期最後冇料唔告係咪道個歉就算?
呢啲官真係要屌
唔係量刑計多計少問題

引用:
原帖由 hegangbei 於 2020-5-31 08:27 AM 發表

原來係謀害異見親友
唔怪得知咁多管理員唔拉拉佢
可惡啊~

引用:

政棍暴力合作,許痴瘋搵細佬在網上教唆人犯罪!

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 hegangbei 於 2020-5-31 08:27 AM 發表

大佬!

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]