• 瀏覽: 2,200
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 wgcn 於 2020-5-30 08:58 PM 發表
先撤走領事高官,再變賣所有香港資產,相信美軍很快出兵救香港先作出準備
夠鐘食藥喇, 發下夢聽日去美國, 好唔好.

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-30 09:08 PM 發表
對老美來講,香港已玩完,老美會一蚊不留……
先高價撒資撤人,再來玩殘你香港!老共睇路啦。😎
敗走香港,早日去台灣啦。

美國收到風,中共個香港國安法,即將會對美國在港間諜進行剿滅行動同會凍結資產作報復,所以要急撤!

引用:
原帖由 peter925 於 2020-5-30 09:33 PM 發表

敗走香港,早日去台灣啦。
敗走?
撒人撒資後再耒個玉石俱焚……老共休想保住個集資窗口!🤫🤫

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-5-30 09:40 PM 發表

敗走?
撒人撒資後再耒個玉石俱焚……老共休想保住個集資窗口!🤫🤫
人都走咗,點俱焚呀。

引用:
原帖由 74x 於 2020-5-30 08:33 PM 發表
在美國特朗普政府警告會就港版國安法對中港實施制裁之際,由美國政府持有逾72年、現為美國駐港總領事館宿舍的南區壽山村道37

?20200530200137

中聯辦又有接貨良機

新聞來源連結:
https://hk ...
要佢賣不出,冇人敢買為止

豆點咁細既地方,有2000人既領事館世間小有. 重唔走等比阿爺9哂 

邊個敢買幫美國套錢🤭

無人接貨, 一陣美帝又搵借口凍鳩中國香港0係美國既資金, 咪拎黎balance下囉, 反正你老美都准備大凍款架喇, 而且都唔知有無資金可以拎番, 果個債務大國

依家只係得香港班傻仔無人肯收留走唔到,美國啲特工仲唔走起碼赤柱住廿年

用黎做動物園比安安入去養老,養多幾隻熊貓陪佢

河童黃。。點睇美國持有百憶香港物業喎🤭

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-5-30 09:43 PM 發表

要佢賣不出,冇人敢買為止
唔駛買, 等國安法出去再充公等拍賣仲好!

全部間碟回國 ?  

邊L個接貨,中央就會將佢視為目標鎖定

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]