• 瀏覽: 1,128
  • 回覆: 21
--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
雙重標準是畜類
自由民主屬邪教
願肥泥   仙福永享,
              壽與天齊

民主護體  刀槍不入
用愛發電  食屎柯飯

已取代了法輪功。十年前大紀元講野像小說一樣,大多港人都不接受。但現在蘋果科幻情度跟大紀元差不多,港人看得痴痴呆呆。

引用:
原帖由 liuj7910 於 2020-5-30 08:13 PM 發表

有一句話:
「對佢越反感,其實骨子裏就係佢」
你雖然討厭蘋果,但係你骨子裏屬於蘋果。
"xDD

所以我都成日話你班廢老集團
面對現實好D
你對廢老反感,即係你愈似廢老,對嗎?
真係九唔搭八。

引用:
原帖由 liuj7910 於 2020-5-30 08:53 PM 發表

這是遲早的問題,我認呀xDD
但係有D人就係唔敢承擔因果。
傻佬嘅思維就係咁樣 就算畀人打到趴喺度 都會話畀人聽好舒服 你要咁樣 冇人阻你

引用:
原帖由 liuj7910 於 2020-5-30 11:43 PM 發表

每個人都有佢弱點,我把別人的弱點補救
可惜有D人把別人的弱點攻擊

兩種差天共地的分別。
其實你越反對共產黨 但係你骨子裏比共產黨更加獨裁 咁上下嘅嘢應該係你講嘅 其實你骨子裏同共產黨冇分別 係咪咁嘅意思 如果你話係嘅 但係你冇咁嘅能力 共產黨嘅能力強你唔知幾多倍 就算心裏面諗嘅嘢係一樣 做出嚟嘅效果你遠遠不及共產黨 結果咪輸死你囉

壹全霉的毒果可讀性越來越低,美國好多新聞都沒有報導

引用:
原帖由 liuj7910 於 2020-5-31 12:09 AM 發表

廢老集團,就係鍾意搵人二次對立xDD
曱甴嘅思維 就係畀人打到趴喺度都唔輸得 我用返你嘅思維 套用番你講嘅嘢 睇下你 完全唔接受 發爛渣 輸咗就要認 發爛渣永遠都係輸嗰個

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]