• 瀏覽: 49,189
  • 回覆: 625
  • 追帖: 2
+51
引用:
原帖由 kimeyan 於 2020-5-31 01:52 PM 發表

又係831 d 空氣亡魂ar ma~
香港警察應該打死左150萬隻曱甴,
如果唔係點解而家少咗咁多人出嚟?
咁你個黃人朋友支持浸浸出軍出坦克壓制定
支持示威者抗爭?
浸浸咁幫手足冇理由唔支持浸浸,
但示威者抗爭因為警察使用過度武力~ ...
但最搞笑係,呢個朋友住係美國。但佢可以睇唔到自己身邊日日發生嘅事情,卻可以睇至千里之外,香港無發生過的場面。

真係,人一黃,便乜乜。

終於今日見新聞用埋汽油彈= =

港式暴力對外輸入有效- -

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-5-30 18:24 發表
這件事
和CNN有關嗎 ? 
香港黑暴咪一樣,唔關事照搞

引用:
原帖由 eeeyyy 於 2020-5-31 11:17 PM 發表
中國喺新冠病毒爆發初期,美國冷嘲熱諷,結果到美國爆發,到依家都仲係一鍋泡,日日成兩萬人新增!
香港喺暴徒亂港期間,美國唯恐香港唔夠亂,支持暴徒,廢話連篇譴責港府港警,結果依家到美國優秀嘅民眾革 命,白宮就話派出最惡嘅狗同武器,甚至出動軍隊⋯⋯
善有善報,惡有惡報,唔係唔報,只係時辰未到!依家,時間啱啱好!
美國現正遭天譴被天收 ...
講得對 有報應這回事

【美國示威】
CNN亞特蘭大總部遭殃示威者
擊碎大樓玻璃兼擲鞭炮!

引用:
原帖由 居住澳門之港人 於 2020-5-31 11:45 PM 發表
終於今日見新聞用埋汽油彈= =

港式暴力對外輸入有效- -
仲係差好遠, 佢地無"雨傘陣", 無叫一班"家長", "公公婆婆"沖係前邊, 無一班人係高處指揮, 又無FULL GEAR, 又無盾豬咀頭盔

美國既義士還需努力

真播第一手真實:美國內戰情況:

https://www.instagram.com/tv/CA4QS4PFJmK/?igshid=7x6o95iqty0w

PLACE: LA

US ARMY  VS US PEOPLE

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-6-1 04:11 PM 發表

仲係差好遠, 佢地無"雨傘陣", 無叫一班"家長", "公公婆婆"沖係前邊, 無一班人係高處指揮, 又無FULL GEAR, 又無盾豬咀頭盔

美國既義士還需努力 ...

真播第一手真實:美國內戰情況:
https://www.instagram.com/tv/CA4QS4PFJmK/?igshid=7x6o95iqty0w

PLACE: LA
DATE   :   5/31 ~ 6/1 ( night)

US ARMY  VS US PEOPLE

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]