• 瀏覽: 49,753
  • 回覆: 731
  • 追帖: 1
+40
引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2020-5-31 10:50 AM 發表

公道講香港差佬比美國差佬克制。不過人地司法可直接控告打死黑人果條差佬謀殺, 點都算有公義。
香港有警察打死人咩?? https://www.am730.com.hk/news/新聞/【公義昭彰】鎖頸制服黑人致其窒息亡-紐約警5年後終被革職-185510  ,👈還有美國司法偏幫警察 香港果d針對警察   👉青年雨傘「篤」警員判罰款案 律政司提覆核求改判囚遭駁回 '',👈在縱容襲警  香港係人治不是法治...🤫

(總動員該州國民警衞軍平亂,又透露軍方提供情報支援,國家安全局則截取通訊內容;聖保羅市政府透露,所有被捕示威者均來自其他州)
若果5G上場usa監聽吾到,
usa點做上述動:截取通訊內容+情報支援

老特小九香港震壓暴動,佢佬美震壓和平示威就天公地道🤭

美國黑警射殺手無寸鐵平民

引用:
原帖由 Herodanny 於 2020-5-30 02:30 PM 發表
好正! 哈哈哈!

早排美國爆美國肺炎d人係去槍店排隊囤槍囤子彈。真係有先見之明!

囤咗咁多槍咁多子彈唔係等生銹唔用下話?!

美國人,反抗!
美國人,革命!

呵呵呵!

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-5-31 05:32 AM 發表
https://youtu.be/x-wK317yBYM

再來ㄧ個!  侵侵返工的地方真的淪陷了。
white house lockdown?!
我想睇 white house shootdown 多d。

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-5-30 01:55 PM 發表

師兄考慮下加入尾國有咩"唯一出路"。
各州獨立,唯一出路。

引用:
原帖由 竣天 於 2020-5-30 02:17 PM 發表
黑人集體裝修全部美資公司
光復黑柴,時代革命,以頸還頸,解散美國警隊,特爽普總統下台
裝修全部美國白人公司,表達訴求。

香港暴動一年都未宵禁,美國示威幾日就宵禁,美國政府正在剝奪市民人權,黑人要反惡法(宵禁),出來抗爭,市民夜晚去睇醫生,買日常用品都唔俾呀,係咪要美國市民病左死係屋企

試分析美軍屠殺美國人利多於弊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]