• 瀏覽: 71,607
  • 回覆: 982
  • 追帖: 1
+69
沒有暴徒,只有暴政

美國加油

怎解美國記者,係影暴徒唔影差人

但香港暴亂,記者就只影差人,及阻差人,有時仲搶犯,但就唔影暴亂嘅?

賤格記恊,唔該出來解釋

引用:
原帖由 Herodanny 於 2020-5-30 11:16 AM 發表
火魔法師!

強烈譴責美國64

盡力燒吧...

活生生被條白警殺死。唔示威唔反抗,陸續有來!

引用:
原帖由 1333333 於 2020-5-30 10:51 AM 發表
香港曱甴暴徙你們快啲發聲明支持美國抗爭者啦
咁我做一次曱甴文宣嘞。

支持美國黑人絕地抗爭,維護黑人人權!打倒美國白皮主義!打倒美國種族歧視!解散美國警隊刻不容緩!推翻美國白皮政府,重奪未來!

真美麗鳳景

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-5-30 10:37 AM 發表
美國各地周五繼續有群眾上街示威,抗議明尼阿波利斯白人警員濫用武力殺死黑人男子的事件。在亞利桑那州最大城市鳳凰城,示威集會演變成暴力衝突,有情緒激動的示威者在市中心街上搗亂,搗毀商鋪和汽車,又向警察擲石和水樽,擊碎警察總部的玻璃窗。

鳳凰城警方說,數以百計示威者周四深夜從市中心遊行到州議會大樓。有人企圖衝入大樓內,但不成功。有人開始搗亂,擊碎州議會大樓的玻璃窗。群眾其後再走到街上,與在場戒備的警員 ...
點止死一個呀
肯定起碼被自殺1000個

好想知曱甴會支持美國人民定美國政權

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-5-30 10:37 AM 發表
美國各地周五繼續有群眾上街示威,抗議明尼阿波利斯白人警員濫用武力殺死黑人男子的事件。在亞利桑那州最大城市鳳凰城,示威集會演變成暴力衝突,有情緒激動的示威者在市中心街上搗亂,搗毀商鋪和汽車,又向警察擲石和水樽,擊碎警察總部的玻璃窗。

鳳凰城警方說,數以百計示威者周四深夜從市中心遊行到州議會大樓。有人企圖衝入大樓內,但不成功。有人開始搗亂,擊碎州議會大樓的玻璃窗。群眾其後再走到街上,與在場戒備的警員 ...
各州義士以後每週六,日,每月1,21號都請繼續,香港人支持你哋啊!🤣🤣🤣

引用:

佢老味
曱甴:只有暴政﹐沒有暴徒

引用:
原帖由 Herodanny 於 2020-5-30 11:16 AM 發表
啲黑鬼唔識中文,以為你叫佢燒光美國

美國警察又射殺手無寸鐵示威者, 英歐日加澳唔制裁美國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]