• 瀏覽: 71,550
  • 回覆: 982
  • 追帖: 1
+69
引用:
原帖由 banjo. 於 2020-5-30 10:44 AM 發表
睇住老美闔家剷, 心情特別涼快
報應。  委內瑞拉,伊朗,伊拉克,敘利亞, 巴勒斯坦, ......太多太多了。

美國示威,遍地開花

引用:
原帖由 熊本肥熊 於 2020-5-30 11:07 AM 發表
太多暴徒
手無寸鐵的和平示威者

佩洛西「一道美麗的風景線」。

光復美國,時代革命

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-5-30 10:37 AM 發表
美國各地周五繼續有群眾上街示威,抗議明尼阿波利斯白人警員濫用武力殺死黑人男子的事件。在亞利桑那州最大城市鳳凰城,示威集會演變成暴力衝突,有情緒激動的示威者在市中心街上搗亂,搗毀商鋪和汽車,又向警察擲石和水樽,擊碎警察總部的玻璃窗。

鳳凰城警方說,數以百計示威者周四深夜從市中心遊行到州議會大樓。有人企圖衝入大樓內,但不成功。有人開始搗亂,擊碎州議會大樓的玻璃窗。群眾其後再走到街上,與在場戒備的警員 ...
上FB/Instagram/twitter 幇手傳, 記得加

#StandwithFloyd
#BlackRight
#HumanRight
#USADiscrimination

一年以嚟我最開心嘅一日 今晚慶祝

引用:
原帖由 scorpio 於 2020-5-30 11:01 AM 發表
係美國唔見有大批記者係示威者同警察中間嘅? 又唔見啲鏡頭淨係影警察嘅?
所以CNN總部咪俾人爆緊密囉
https://www.youtube.com/watch?v=Yve9DhT8Nt4

引用:
原帖由 DZDD 於 2020-5-30 11:12 AM 發表

上FB/Instagram/twitter 幇手傳, 記得加

#StandwithFloyd
#BlackRight
#HumanRight
#USADiscrimination

要推推了

疫情搞唔掂,經濟倒一片,失業創新高,市民一肚火。
一有導火線,爆啦!gogogo。

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-5-30 11:14 AM 發表

所以CNN總部咪俾人爆緊密囉
https://www.youtube.com/watch?v=Yve9DhT8Nt4
裝修CNN?

黃c狗 收曬皮  唔敢出黎講佢老尾主人不是

引用:
原帖由 東方純情的馬桶 於 2020-5-30 11:13 AM 發表
一年以嚟我最開心嘅一日 今晚慶祝
早啲上香討就開心三日

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-5-30 10:44 AM 發表
睇住老美闔家剷, 心情特別涼快
要花生同啤酒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]