• 瀏覽: 41,678
  • 回覆: 578
  • 追帖: 1
+41
多謝毒果黎求主旨打自己成功!

引用:
原帖由 小小姐 於 2020-5-30 07:38 AM 發表

咁你話我知,以下我引用既有邊度唔係事實?

「習總呢個垃圾主席就真係講錯野喇

「通商寛農」講成「通商寛衣」」
你個腦生係屎忽度你知嗎小姐

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-30 07:35 發表
果班「高尚黃C9奴才」係會扮盲㗎
一係就搬龍門當嬴咗

@小小姐

果班「高尚藍C9奴才」係會扮盲㗎 
一係就搬龍門當嬴咗 

喂,把口成日話愛中國既美籍陳啟宗你唔提下佢既?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-30 05:59 AM 發表
又話乜 L 嘢「強烈頭盤」,原來只係咁咋。
特 離 譜 低 估 世 人 智 商 了 。

#反中9奴才唔好潛
#等住請班9奴才食強力 BIN

...
佢做乜事都係靠把口,包括治國!

原來你由頭到尾都無睇明,明晒。
引用:
原帖由 小小姐 於 2020-5-30 07:37 AM 發表

離乜題呀?你地話侵侵驚講錯野呀嘛,我咪講相關習總講錯野既例子囉,有邊度冇關連?

以後美國前面要加。沒L用

引用:
原帖由 半空灰香蕉 於 2020-5-30 07:39 發表

你個腦生係屎忽度你知嗎小姐
點呀?唔敢答呀?答啦

以下我引用既有邊度唔係事實?

「習總呢個垃圾主席就真係講錯野喇

「通商寛農」講成「通商寛衣」」

叫口號係容易,叫到宇宙盡頭都得,可惜只會不停離題,將討論變得毫無價值。
引用:
原帖由 小小姐 於 2020-5-30 07:40 AM 發表

果班「高尚藍C9奴才」係會扮盲㗎 
一係就搬龍門當嬴咗 

喂,把口成日話愛中國既美籍陳啟宗你唔提下佢既?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-30 07:40 發表
原來你由頭到尾都無睇明,明晒。
喂,你講唔出我邊度題呀?等緊係答我呀

尾腳講到尾都係錢,香港哩舊肥豬肉可以搵到錢又點會同錢作對、死曱甴睇吓啦幫你正一儍Hi

引用:
原帖由 lmichael 於 2020-5-30 07:16 AM 發表

好懷念胡溫年代,當時蹈光養誨,大家有錢搵,生活安定,中國人去到那裡都受歡迎, 唉。。。。。現在。。。。。
現在中華盛世,美國佬越發狂搞中國,證朋中國越強大越威脅到老美霸權,作為中國人地位越高,現在出外旅行到處都有中文,每年有大批外國學生到中國學中文,

唔制裁正仆街

就算唔出兵,都至少斷交。
乜春都無,靠把死人口,當嬴咗。
引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2020-5-30 06:01 AM 發表
雷聲大雨點細

引用:
原帖由 ttp1030 於 2020-5-30 07:39 AM 發表
歡迎特老離譜嘅政策,美國對香港出口每年2311億,香港對美國出口每年36億,邊個得益😄🤩
美國佬,乜都唔駛講,先還錢,97年前,要香港收容越南難民,欠下香港的錢,唔好詐詐帝帝,側側膊當唔記得。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]