• 瀏覽: 41,662
  • 回覆: 578
  • 追帖: 1
+41
支持中國立即充公所有尾狗資產,全球行動捕殺所有尾狗!

Up完廢話!港股即升

例就中央立嘅,制裁就制裁香港

證明傻Trump唔敢直接攪中國,睇睇中央點做了

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-30 05:59 AM 發表
又話乜 L 嘢「強烈頭盤」,原來只係咁咋。
特 離 譜 低 估 世 人 智 商 了 。

#反中9奴才唔好潛
#等住請班9奴才食強力 BIN

...
我以為用核彈炸撚咗香港添🤭🤭🤭

過兩日又話會考慮攻打香港

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-5-30 06:57 AM 發表
無咗特殊地位 無得用最高科技野
被逼以後用國貨
http://thumbor-prod-ap-ne-1.photo.aws.arc.pub/KzQNvGiulaohgD13eK3YDPyc9BQ=/arc-photo-appledaily/ap-ne-1-prod/public/HYJZW25MWAIGUXNJFRHC5L7XHM.jpg ...
咁你無咗啲維生設備,咪會爛屎瀨尿囉

黃𢇁狗主人超癈

乜唔係即刻咩?仲要等牙,七頭

香港人同美國人站在一起!!!
支持黑人人權自由平等!!
支持美國重組軍隊!!!
立刻解散濫暴美國警隊!!!
支持美國28洲獨立自主自決!!!
立刻廢除所有國家安全法!!!
凍結美國在港全部資產!!!
制裁美國在港投資!!!
取消美國在港優惠待遇!!!
支持美國新聞自由!!!
時代革命,光復美國!!!
全部訴求,決一不可!!!

黃絲撚打左一晚飛機,精盡人疲之時,發覺一切都是虛幻。

X你老美啦!支持港美絕交!!

附件

Screenshot_20200529_111145_com.android.gallery3d.jpg(244.16 KB)

IMG_20200529_111237.jpg(695.76 KB)

IMG_20200529_111248.jpg(550.24 KB)

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-30 06:07 發表
「民主大國」總統喎,點會答錯嘢呀???
有搬龍門呢招,永遠唔會錯㗎喎。

不過「香港關係法」話取消都取消咗 N 次,唔知呢次成唔成功呢???

...
習總呢個垃圾主席就真係講錯野喇

「通商寛農」講成「通商寛衣」

😂😂😂😂你唔提既?

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2020-5-30 07:29 發表
X你老美啦!支持港美絕交!!
弱智仔,中國大把權貴資產在美國呀。你問左佢地未呀?

狼來了 N 次
可惜香港仲有啲「廢H」當川普係神咁拜
引用:
原帖由 @海東青 於 2020-5-30 06:29 AM 發表

哈哈,很少人對雞侵有期望

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]