• 瀏覽: 1,129
  • 回覆: 18
美國總統特朗普周五(30日)召開記者會,談及與中國相關的問題。就推行「港版國安法」,他指摘中國破壞對香港及世界承諾,違背...

係就快,唔好等禮拜,中國未驚過,我地寧願捱世界,都唔願比黃屍曱甴漢奸港毒破壞香港。放馬過嚟啦!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200530/mobile/bkn-20200530020006516-0530_00822_001.html

而家係中國捱窮,老美會餓死喎!點制裁呀!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-5-30 05:04 AM 發表
美國總統特朗普周五(30日)召開記者會,談及與中國相關的問題。就推行「港版國安法」,他指摘中國破壞對香港及世界承諾,違背...

?20200530045918

係就快,唔好等禮拜,中國未驚過,我地寧願捱世界,都唔 ...
中國反制裁美國果野先係見真章~
而家大家等緊睇...

來吧!好撚驚!
死柒頭!
😠

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-5-30 05:14 AM 發表
而家係中國捱窮,老美會餓死喎!點制裁呀!
中國而家大把錢,多到去幫其他國家鎮興經濟,美國就窮到要打壓其他國家搵著數。

引用:
原帖由 top11 於 2020-5-30 05:19 AM 發表

而家大家等緊睇...
期待中

引用:
原帖由 williamsze31 於 2020-5-30 05:19 AM 發表
來吧!好撚驚!
死柒頭!
😠
真正香港人驚都未驚過,係班反中亂港既仆街最能驚。

正確名稱係涉港國安法
全港人, 如遲啲有任何損失, 記得搵泛暴派同黃痴瘋等人算帳

中共就係漢奸。

引用:
原帖由 top11 於 2020-5-30 05:19 AM 發表

而家大家等緊睇...
恭賀本土仇中派攬炒成功, 非要玩死香港誓不甘休!

等了成晚

總結

無料到

連中美貿易都不會斷

曱甴被condoms 了

引用:
原帖由 redsoon 於 2020-5-30 07:16 AM 發表
等了成晚

總結

無料到

連中美貿易都不會斷

曱甴被condoms 了
香港曱甴,一事無成,被人遺棄,變成垃圾

成個星期,消息消化哂
Ig即刻升300點
人民港匯幣即刻升返

可見制裁對經濟影響微乎其微
有幾多made in hk出口美國
美國幾時真係有當過香港係特殊地方
大家心中有數啦

浸浸只係扮樣俾美國選民睇
對中國好似做左d野

大戶下星期一避完險又入返港股

引用:
原帖由 宅男有野講 於 2020-5-30 08:47 AM 發表
成個星期,消息消化哂
Ig即刻升300點
人民港匯幣即刻升返

可見制裁對經濟影響微乎其微
有幾多made in hk出口美國
美國幾時真係有當過香港係特殊地方
大家心中有數啦

浸浸只係扮樣俾美國選民睇
對中國好似做左d野

大戶下星期一避完險又入返港股 ...
仲有好多靠made in china搵食的美國人。老特唔驚打爛自己友飯碗咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]