• 瀏覽: 30,603
  • 回覆: 314
  • 追帖: 2
+8
全國人大決定定立港區國安法,觸發英國政府口風轉鬆,表明有意擴大英國國民(海外)護照(BNO)持有人權利。外交部表明反對,揚言反制英國,惟《環球時報》報道,內地民間反應正面,不少人英國予BNO持有人更多

🤣🤣🤣🤣🤣真係好鬼正!

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2 ... 》指內地民眾 非常歡迎英國予港人公民權

Photobucket
內地人更加歡迎美國制裁中共、港共!

引用:
原帖由 dbdawnbobo 於 2020-5-29 08:45 PM 發表
全國人大決定定立港區國安法,觸發英國政府口風轉鬆,表明有意擴大英國國民(海外)護照(BNO)持有人權利。外交部表明反對,揚言反制英國,惟《環球時報》報道,內地民間反應正面,不少人英國予BNO持有人更多

🤣🤣🤣🤣🤣真 ...
內地民眾一定會好失望! 英國政府一定唔會俾居英權BNO持有者.

今日只講將逗留期6個月, 伸展至12個月.
係俾一早俾咗喇.

黃人,曱甴俾人講到明好行夾唔送!

重唔走!!

引用:
原帖由 dbdawnbobo 於 2020-5-29 08:45 PM 發表

🤣🤣🤣🤣🤣真係 ...
我係香港人都係咁話啦,不過我就更希望英國唔好只係給予BNO公民權,而係應該俾所有黃C及暴徒都可以有。
要知道,一大班暴徒好多都好年輕,應該無資格申請BNO,咁咪即係呢班暴徒無得走?我就唔想呢啲暴徒仲留喺香港,所以英國一定要收留埋佢地。
雖然我都有資格申請BNO,但英國這個鬼地方就唔好預我。只要嗰班暴民全部離開香港,香港自然就變回一個理想居住嘅地方。

平權邊延長,落差好大咯

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-5-29 20:54 發表
快制裁吧,想睇下美國點殺敵1000自損10000

引用:
原帖由 tinlong 於 2020-5-29 21:02 發表
內地民眾一定會好失望! 英國政府一定唔會俾居英權BNO持有者.

係俾一早俾咗喇.
咪係,係俾九七前後都俾左啦,嗰時都冇搞,依家先搞一睇都知係大龍鳯,嬰國佬不嬲最叻玩政治架

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-5-29 08:54 PM 發表
你有幻想症嗎

仲要拎BNO既人即刻走

引用:
原帖由 tinlong 於 2020-5-29 09:02 PM 發表

係俾一早俾咗喇.
英國只想這班BNO港人化完錢就走,志在錢

我都係咁話,最好係逼班曱甴回歸英國之前宣誓永久放棄香港居留權,永世不踏足香港這鬼地方.

英國佬幫手收垃圾,多謝都嚟唔切。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]