• 瀏覽: 1,456
  • 回覆: 23
+2
美國明尼蘇達州有警察日前疑似執法過當,導致46歲非洲裔男子喬治・佛洛伊德(George Floyd)5月25日死亡,引起民眾暴怒,連日上街抗議,與警方引爆

美麗的風景線:敦促尾國黑警保持克制,曱甴快去支持明尼蘇達州革命運動,去華府抗議佔領白宮掟汽油蛋,光復尾國

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/479288/美警壓頸致非裔男亡引爆怒氣-暴力示威者強攻縱火燒警署

這叫做名師出高徒

發覺佢地暴動都好多人都無蒙面。哩D就真系勇武啦

全世界都支持尾國黑人違法達義,對抗尾國極權政府,反對尾國出兵震壓無辜黑人平民

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-29 06:45 PM 發表
曱甴尾國手足冇蒙面光明正大上街唔似香港曱甴又蒙面又打遮正冇卵匪類

係咪應該咁:

美國人加油!
美國人反抗!!
美國人報仇!!!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-29 06:45 PM 發表
笨土社運豬冇蒙面就冇光明正大
冇傘陣就冇違法達義呢班撚様膽小如鼠

黑人平民示威都唔駛戴口罩,哩d先係光明正大,香港班曱甴睇下野啦

幾時燒白宮?

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-5-29 06:57 PM 發表
黑人平民示威都唔駛戴口罩,哩d先係光明正大,香港班曱甴睇下野啦
呢班濕9自己整跌左個圍欄都嚇到雞飛狗走

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-29 07:00 PM 發表
香港X壓死人就一直扮晒野同滅聲 幾唔知醜
哦!你講緊你D手足擲死羅伯單野吖,你同你D手足扮冇嘢,轉移視線同滅聲都幾唔知醜架仲好撚仆x添

真.義士燒美國黑警署好正常

奇怪
我記得一班香討磚家一直話咩咩咩係美國一早開槍啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]