• 瀏覽: 32,836
  • 回覆: 434
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 Domson 於 2020-5-29 07:54 PM 發表
半年變一年,入境再送多罐可樂,滿意未?
三十幾萬本BNO? 可以留低一年?

邊個入境送可樂嘅我私人送mint mentos又點話呀,到時悶悶地都有啲細藝.....哈哈哈哈....

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-29 07:58 PM 發表
反制英國⋯英的霸道行徑露出了邪惡亂性、必被國際社會全民皮視
太邪惡了只得一年

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-5-29 05:24 PM 發表
英國外相藍韜文說,除非中國停止推行「港區國安法」,否則英國將給予30多萬名英國國民海外護照(BNO)持有人,更大的簽證權利。 藍韜文說,現時BNO護照持有人只能夠在英國逗留六個月,但如果中國繼續推行及實踐「港區國安法」,英國會改變現時做法,取消六個月的限制,容許他們延長逗留期限至十二個月,以申請工作...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15290 ...
説好的居英權原來只是入境長半年而已🤣🤣
DLLM 你英國真系5知醜架喎??
叫你D粉絲情何以堪呀🙈🙈

引用:
原帖由 thanks橋 於 2020-5-29 05:24 PM 發表
英國外相藍韜文說,除非中國停止推行「港區國安法」,否則英國將給予30多萬名英國國民海外護照(BNO)持有人,更大的簽證權利。 藍韜文說,現時BNO護照持有人只能夠在英國逗留六個月,但如果中國繼續推行及實踐「港區國安法」,英國會改變現時做法,取消六個月的限制,容許他們延長逗留期限至十二個月,以申請工作...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15290 ...
曱甴話,毛澤東多謝日本侵華。今次是否要多謝大陸,BNO又多咗三等公民權

嘩,孤寒得佢吖,比多半年咁大把,唔係㤈永久咩!

引用:

其實英國係咪變相支持港區國安法?
若果英國黎真, 咁啲黃人應該會贊成立國安法喎....

引用:
原帖由 easyrolex 於 2020-5-30 01:24 AM 發表
説好的居英權原來只是入境長半年而已🤣🤣
DLLM 你英國真系5知醜架喎??
叫你D粉絲情何以堪呀🙈🙈
英國咁做,可能想勸黃人支持港區國安法呢.

英國佬玩言語偽術就最L叻,半年變一年,咪又係visitor身份。可以申請工作同留學visa,不嬲都得架啦,批唔批俾你咁解之嘛。一本棄狗bno,忽然J死班小黃人,有本事又想移民去英國嘅一早攞咗正英護照啦,冇本事嘅隨時連攞bno嘅基本資格都冇。

留1年食薯仔

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2020-5-29 09:52 PM 發表
住倫敦,一年唔俾返工,無收入,要帶幾多錢過去先夠?
好似叫你過去駛多D錢,增加英國收入!
唔好話一年,班儍仔一個月都未必捱到,英國佬叫你去英國,你自己養自己,英國佬寧願將錢餵馬都唔會養你班香港垃圾儍仔!

英國佬多年來英國做過咩?最好笑點解1985年英國通過「新國籍法」?英國佬目的大家心裡有數,就是把香港人拒諸英國門外。英國佬想香港人有居英權何必要做   

果然係算死草

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-5-29 05:27 PM 發表
過去英國可摞綜援嗎?
滙豐你哋睇到啦,英國佬出嚟亂咁吠。

問過英國民眾未?同埋97後出世班暴徒學生冇份佢哋會唔會玻璃心嬲嬲豬架,一陣放火燒英國領事館就唔好啦

英國偽君子,笑了!曱甴絕望了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]