• 瀏覽: 6,345
  • 回覆: 117
+6
願榮光歸黑人!

你老美,呢班係黑人人權鬥士,行使示威集會權利,和平抗爭呀,做咩武力鎮壓呀!泛民躝出黎譴責啦!

制裁獨裁美國暴政!支持明州手足!

槍已開 !! 不過唔知邊個射邊個

https://mobile.twitter.com/Break ... 1266221596815089664

侵侵竟然想派兵鎮壓和平示威者?

美國屠城, 鎮壓示威

附件

20200529_00458389d0b61894eb65TDjXDcujJssA.png(528.71 KB)

20200529_b7a4db623b8647913e3e2dZoqrsfphj9.jpg(27.4 KB)

睇拉登果邊, 完全答唔到, 只係識負評同話人五毛, 我都唔明點解今次唔係we connect

用軍隊殺平民
支持美國黑人 黑人都有人權

trump trump早兩日咪話有強烈反應? 原來係講呢樣野

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-5-29 04:51 PM 發表
美國明尼蘇達州一名非裔男子被警方以膝蓋壓頸致死事件,引發激烈示威浪潮,大批民眾上街示威抗議警方濫用暴力及種族歧視。惟連日示威演變暴力騷亂,有人縱火、搶掠及破壞商店。特朗普讉責滋事分子是暴徒(thug),揚言動用軍隊應對。

https://static01-proxy.hket.com/ ... 30cafp015__1024_102 ...
終於有美麗的風景線了

請問人拳監賊死L左去邊?

引用:
原帖由 salsafan 於 2020-5-29 05:50 PM 發表

襪零零師傅算到,過幾日金毛飛機頭就會出來話係中國煽動哩次暴亂,所以迫住要出軍隊擺平,信唔信?
兄弟你估中左啦,雞佬已經發帖屈中國

大腫桶好波

用軍隊對付自己嘅市民???咁恐怖?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]