• 瀏覽: 1,977
  • 回覆: 22
世界上有邊一個國家領導人會接受人搞革命 呢班人再留係香港根本死路一條 燒國旗 毀個徽 呢D係共產黨眼中全部係死罪 只有傻仔先會做
提議早D著草台灣算啦 我唔想見到你地有生命危險
由最初逃犯條例 無啦啦變左 時代革命
俾機會共產黨立條國安法 控制死🇭🇰

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
被時代革命,講少左1個字姐

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-5-29 04:04 PM 發表
世界上有邊一個國家領導人會接受人搞革命 呢班人再留係香港根本死路一條 燒國旗 毀個徽 呢D全部係死罪 只有傻仔先會做
提議早D著草台灣算啦 ...
等台灣派國軍來救命 😂😂

附件

Screenshot_20200529_161959_com.android.chrome.jpg(121.67 KB)

去左台灣有用咩?到時咪一樣要投入阿爺懷抱

可能仲有幾年既⋯

台灣肯出兵香港就好囉。大陸大條道理直接攻台。

香港黃人甲由去求菜腫桶出兵,叛國罪呀

「魚蛋革命」時,我已經講過,所謂「革命」,並非真革命,旨在刺激阿爺,迫阿爺嚴打「革命份子」;實際上係迫阿爺出解放軍,繼而流血,制造六四2.0,或者「港版二二八」,成為港獨圖騰,港獨才可長久立足香港,兼且老美有藉口圍堵中國

所謂革命只是偽命題

樓主你唔好戇鳩啦。以為自己醒過班勇武咩?

你呢類仆街既缺點就係以為自己好醒,以為自己有能力做領導者指點江山,其他人都要聽你講野。

事實係你靠班勇武打飛機,勇武多你一個少你一個冷氣軍師根本無分別。

引用:
原帖由 YuckoO 於 2020-5-29 04:35 PM 發表

等台灣派國軍來救命 😂😂
邊個咁唔識做呀。 

引用:
原帖由 kw_lam 於 2020-5-29 07:11 PM 發表
香港黃人甲由去求菜腫桶出兵,叛國罪呀
咁又唔係叛國罪喎,應該係有功添。
只係台灣蔡英文肯定無咁笨啫,如果治灣真係出兵,到時中央就明正言順接管埋台灣,你話係咪要記一大功呀。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-5-29 08:29 PM 發表
樓主你唔好戇鳩啦。以為自己醒過班勇武咩?

你呢類仆街既缺點就係以為自己好醒,以為自己有能力做領導者指點江山,其他人都要聽你講野。

事實係你靠班勇武打飛機,勇武多你一個少你一個冷氣軍師根本無分別。 ...
何為勇武 勇武咪去送死去囉 到時等美國 台灣救你地 話你知 唔好發白日夢 特朗普只會係背笑 班傻仔俾人教唆幾句 就去送人頭 去做叛國賊

引用:
原帖由 liuj7910 於 2020-5-29 09:27 PM 發表
成個計劃係共產黨搞出來
唔通又會直接同你講咩
明知係共產黨計劃出來 仲去到處破壞俾借口共產黨立條國安法 ? 雖然我唔支持共產黨 但今次班人真係太過份 不停破壞人地商店 公共設施

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]