• 瀏覽: 5,780
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 社長 於 2020-5-29 04:53 PM 發表
你條死老嘢入冊坐到死好過,害咗幾多無腦年青人?!
唔係喎,佢徒弟痴瘋隨意跟佢去尾角走一轉,就已經撈到風山水起

李漢奸唔敢提講毒了

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-29 03:04 PM 發表
全國人大會議昨日(28日)閉幕,以2878票贊成、1票反對、6票棄權表通過「港版國安法」。民主黨創黨主席李柱銘今日(29日)表示,對「港版國安法」通過「一啲都唔出奇」,認為中央對香港的基本方針政策已完全改變,違背一國兩制及港人治港。然而,他坦言不願接受一國兩制已劃上句號,質疑「唔行呢條路仲有邊條路行?」強調應要為一國兩制而努力。對於不少年輕人提倡港獨,認為「獨立係羅曼蒂克」,惟提出獨立十分危險,年 ...
其實講咁多野,目的只有一個,就係公開的宣佈同港獨割蓆。港獨危險,唔早D講?家下中美關係明顯交惡,呢D搞手等同無左護身符,開始識驚了。

佢講過話與港獨暴徙一同被拘捕感到好驕傲!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-5-29 04:50 PM 發表
根本佢同港獨派完全唔同。佢系想系一國兩制下。佢最大權。最自由。而港獨本土派系要連李都要反。系要本土惡曬。香港獨立
你講呢D冇市場.
而家唔夠左隨時瀨野

早啲講麻,收唔到科先講有叉用麼

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-5-29 05:21 PM 發表

你講呢D冇市場.
而家唔夠左隨時瀨野
理鬼佢有無市場。總之坐幾年既人唔系我。發達有幾億身家都唔會系我。

根本中共就係攬炒第一人,英女皇當年就係怕中共攬炒,香港先比返大陸

依家d年青人竟然主動同中共玩攬炒。。。。點會成功

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-29 03:04 PM 發表
全國人大會議昨日(28日)閉幕,以2878票贊成、1票反對、6票棄權表通過「港版國安法」。民主黨創黨主席李柱銘今日(29日)表示,對「港版國安法」通過「一啲都唔出奇」,認為中央對香港的基本方針政策已完全改變,違背一國兩制及港人治港。然而,他坦言不願接受一國兩制已劃上句號,質疑「唔行呢條路仲有邊條路行?」強調應要為一國兩制而努力。對於不少年輕人提倡港獨,認為「獨立係羅曼蒂克」,惟提出獨立十分危險,年 ...
乜唔係核爆都唔割架咩!

又在9up,
留番入去坐先講啦!

國家安全法並不會破壞一國兩制,而是鞏固一國兩制,防止走向兩國兩制.

精人出口,笨人出手

大漢奸點解會轉軑??因為國安法已過,驚死?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]