• 瀏覽: 26,632
  • 回覆: 310
  • 追帖: 1
+21
反修例風波延續一年仍未平息,加上近日全國人大通過「港版國安法」、立法會二讀辯論《國歌條例草案》,政治風波引發的示威活動持

呢位演員日日有工開
今日扮演一個學生

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200529/bkn-20200529130050741-0529_00822_001.html

今日著校服

附件

20200522_8bbb081fe107d586a383QNNZIyudnwrk.jpg(19.45 KB)

繼續努力

又一班白痴曱甴獻世

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-5-29 02:08 PM 發表
繼續努力

又唔提肥佬黎蝕左幾多.

日返夜返為乜? 反屋企讀書啦開學啦小朋友🤔🤔

引用:
原帖由 johnchu777 於 2020-5-29 02:16 PM 發表

又唔提肥佬黎蝕左幾多.
做咗神仙股啦!
好快升仙.

唔知有幾多曱甴損手爛腳

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-5-29 02:08 PM 發表
繼續努力

黃色經濟圈,其實同App store 同 google play 睇 LIHK apps 評論一樣,個個都話個App有問題,又多bug, 但個個都評分5星喎。代表咩?好open架,吾系講笑。自己呃自己有咩意思。

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-5-29 02:19 PM 發表

做咗神仙股啦!
好快升仙.

唔知有幾多曱甴損手爛腳
之前港股策略王極力推介
應該有好多曱甴中伏

引用:
繼續努力

香港在疫情黑暴夾擊下,經濟差左,
但有好多仍有盈利,不過美國大把公司要申請破產保護..
香港就走出疫情深淵..
不過美國每天仍死過千人,就要硬復工,疫情再爆,再多十萬死機會好大...

引用:
繼續努力

低能到不可思議,將人哋店舖打砸燒搶,做唔到生意,根住話黃店受歡迎

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-5-29 02:26 PM 發表

香港在疫情黑暴夾擊下,經濟差左,
但有好多仍有盈利,不過美國大把公司要申請破產保護..
香港就走出疫情深淵..
不過美國每天仍死過千人,就要硬復工,疫情再爆,再多十萬死機會好大... ...
二百幻應該無問題

引用:
原帖由 johnchu777 於 2020-5-29 02:16 PM 發表

又唔提肥佬黎蝕左幾多.
變左仙股,
所謂黃色經濟圈,絕大部份係微型公司做百貨,飲食等..分店唔過20間,人手只係200人之內.
靠圍爐博取蠢人以高價獲取同等質素服務而獲利..
圈子內既銷費能力一般,可支持既黃企有限...

曱甴聲勢大不如前,遲早收皮😂

引用:
繼續努力

繼續努力, 杯葛黃屎經濟圈!!

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]