• 瀏覽: 4,323
  • 回覆: 34
+2
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-2 09:25 PM 發表

咁你地多謝左 反對派 未?
我未鬧夠佢地, 如果唔係佢地狂洗腦, 香港年青人就唔會被佢地廢武功

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-3 08:12 AM 發表

我未鬧夠佢地, 如果唔係佢地狂洗腦, 香港年青人就唔會被佢地廢武功
你唔中意國安法咩?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-3 07:46 PM 發表
你唔中意國安法咩?
你理解力有小小問題,阿師兄從來冇唔中意港板國安法,仲好中意添,唔該你同我多謝阿爺一聲

引用:
原帖由 仰望高山 於 2020-6-3 08:51 PM 發表

你理解力有小小問題,阿師兄從來冇唔中意港板國安法,仲好中意添,唔該你同我多謝阿爺一聲
乜唔係多謝反對派咩?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-3 08:52 PM 發表

乜唔係多謝反對派咩?
想請問你阿爺做莊定反對派做莊?係阿爺眼中,反對派只係一粒塵,大風(國安法)D都吹走

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-3 09:01 PM 發表
你點解叫共產黨做啊爺嘅?
佢地繁殖你出來架!
你自己冇親生啊爺 定係習慣左 數典忘祖 呢?
阿爺=共產黨
共產黨萬歲!!!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-3 09:12 PM 發表

共產黨點繁殖你出來架?
冇共產黨就冇我
冇共產黨就冇新中國

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-4 08:51 AM 發表

你中意但你反對?
一個社會越多法律制約代表著那個社會犯法的人越多, 跟中意與否毫無關系。
你分極身都係小學雞一隻
我唔中意架!
不過你知啦,無論立乜野法,都唔妨礙 共產黨倒臺, 中華人民共和國亡國架!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-4 09:37 PM 發表

我唔中意架!
不過你知啦,無論立乜野法,都唔妨礙 共產黨倒臺, 中華人民共和國亡國架!
能保障正當商人和良好市民的法例, 所以得到匯豐銀行和渣打銀行的支持, 不甘被時刻想著靠犯法來出位的逆賊騎劫。
那些逆賊本來就是不肯融入香港這個 全世界人都感是最自由的地方; 他們被一小攝蓄意製造政治對立,要搞亂香港,要在香港奪權,更要推翻國家政權,顛覆中國共產黨的領導和中國特色社會主義制度的人所唆擺,誓要攬炒香港,攬炒不成,現在迫到中央出手在港訂立港版國安法,竟又賴中央在攬炒香港? 不是求仁得仁嗎?

多謝黃畜

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-10 09:15 AM 發表

能保障正當商人和良好市民的法例, 所以得到匯豐銀行和渣打銀行的支持, 不甘被時刻想著靠犯法來出位的逆賊騎劫。
那些逆賊本來就是不肯融入香港這個 全世界人都感是最自由的地方; 他們被一小攝蓄意製造政治對立,要搞亂香港,要在香港奪權,更要推翻國家政權,顛覆中國共產黨的領導和中國特色社會主義制度的人所唆擺,誓要攬炒香港,攬炒不成,現在迫到中央出手在港訂立港版國安法,竟又賴中央在攬炒香港? 不是求仁 ...
共產黨本來就係逆賊喎!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-11 02:00 AM 發表
共產黨本來就係逆賊喎!
係啦!
所以美國人, 日本人, 德國人都好怕失去共產黨統治下的香港呢個市場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]