• 瀏覽: 91,504
  • 回覆: 1,568
  • 追帖: 7
+123
白人至上,就是這樣

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-29 10:17 AM 發表

美帝警察部會處理濫暴警員
美帝人民會為死1個人出嚟嘈
淨係呢兩樣已經贏你大6香港啦~
笑話,美國會處理黑警,點解每年都有幾萬美國人死於美式“自由之槍”底下。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2020-5-29 10:23 AM 發表

笑話,美國會處理黑警,點解每年都有幾萬美國人死於美式“自由之槍”底下。
美國成日都死人

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-5-29 07:44 AM 發表
讓美國再次偉大
杜汶澤話美國警察有市民授權,係可以打人架。

美警赤手空拳都可以殺死人,港警兜心口一槍都打唔死人,美警真係唔同啲

美國警察不嬲都係咁㗎啦

引用:
原帖由 win888999 於 2020-5-29 07:12 AM 發表
美國明尼蘇達州明尼阿波利斯市連續第二晚有示威,抗議當地白人警員以武力拘捕一名46歲黑人男子,最後導致對方死亡。示威者5月28日縱火破壞,有建築

/f6mOH_M0lx2PiCJOM3C7DgyWhcQFSitkkCZ0C5AmdAs?v=w128 ...
黃人話有民主,警察就唔會打人

所以話香港人好斯文

過來打黃屍就好!

引用:
原帖由 win888999 於 2020-5-29 07:12 AM 發表
美國明尼蘇達州明尼阿波利斯市連續第二晚有示威,抗議當地白人警員以武力拘捕一名46歲黑人男子,最後導致對方死亡。示威者5月28日縱火破壞,有建築

/f6mOH_M0lx2PiCJOM3C7DgyWhcQFSitkkCZ0C5AmdAs?v=w128 ...
心真的涼了,佢老美都有今日,美國527👍🏻👍🏻

支持美國黑人建構美麗風景線! 

支持黑人建國.

美麗的風景線...

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-5-29 07:44 發表
讓美國再次偉大
黑警黑警黑警黑警黑警黑警黑警黑警黑警黑警, 美國出產黑警
勇武L重唔出去美國反黑警黑警

黃人快D去美國同佢地講普世價值係咩啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]