• 瀏覽: 5,121
  • 回覆: 114
引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-5-30 21:53 發表

大陸死幾多人都冇人知,騙徒乜都講大話, 
封武漢,起臨時醫院, 其他國家都未需要,
仲要CIA11月已經有線報話爆發, 武漢12月尾失控先爆出黎話12月頭先發現第一宗

美國再衰, 唔代表掩飾到中國有幾折墮 ...
太子站都死咗七百萬人啦……

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-5-30 10:24 PM 發表

你講咁多嘢 起源嘅一句 就係你唔信 根本上你就毫無證據 淨係同我講你唔信 大陸死嘅人數遠遠不止 但係就冇證據 係咪咁嘅意思呀 係嘅唔使講落去啦 我夠話美國唔止死咗十萬啦 死幾百萬喇 但係都係冇證據呀 ...
咩冇證據,CIA 11月已經通告比白宮武漢疫情爆發, 大陸政府話12月先第一宗, 根本就係證明大陸講大話

https://www.forbes.com/sites/mat ... ember/#4598a78da1eb

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-5-31 01:04 AM 發表

咩冇證據,CIA 11月已經通告比白宮武漢疫情爆發, 大陸政府話12月先第一宗, 根本就係證明大陸講大話

https://www.forbes.com/sites/mattperez/2020/04/08/report-us-intelligence-officials-warned-about-coronavirus-in-wuhan-in-late-november/#4598a78 ...
cia都要攞證據出嚟㗎 唔係講就係㗎嘛 咁佢有冇攞證據呀 我夠話我係c id囉 美國死咗200萬 唔通你走去信呀 如果你咁都信 只係證明咗你係一個蠢人囉 人講你信

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-5-31 01:05 AM 發表

cia都要攞證據出嚟㗎 唔係講就係㗎嘛 咁佢有冇攞證據呀 我夠話我係c id囉 美國死咗200萬 唔通你走去信呀 如果你咁都信 只係證明咗你係一個蠢人囉 人講你信 ...
CIA 11月已經出通告,個時大陸仲未向外宣布, 全世界都未知, 晤通CIA有預知能力?
CIA有咩需要證明? CIA只係收線報, 又唔係化驗所,
12月尾李文亮醫生將D 內部機密文件洩漏出黎, 令到全世界知道呢件事, 當初仲要因為咁被公安拉
你12月尾爆左出黎先認, 仲要話12月頭得一宗, 一連串大話仲想封醫生把口我點解要信呢個大話政府?
=

香港因反修例風波,已重返1997年回歸前恐佈年代

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-5-31 01:18 AM 發表

CIA 11月已經出通告,個時大陸仲未向外宣布, 全世界都未知, 晤通CIA有預知能力?
CIA有咩需要證明? CIA只係收線報, 又唔係化驗所,
12月尾李文亮醫生將D 內部機密文件洩漏出黎, 令到全世界知道呢件事, 當初仲要因為咁被公安拉
你12月尾爆左出黎先認, 仲要話12月頭得一宗, 一連串大話仲想封醫生把口我點解要信呢個大話政府?
= ...
我要同你講嘅係證據 你講啲未卜先知 如果係美國放毒嘅 咁佢咪知囉 相當簡單 你講死亡嘅數目 唔相信中國 但係有冇證據 就正如我講美國死亡嘅數目 二百萬 我都冇證據 唔通你去信 如果你係冇腦盲目相信嘅 咁又另一回事 如果你係咁冇腦之盲目 咁隨便你

叫台灣劃個新區俾佢地發展啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-5-31 01:37 AM 發表

我要同你講嘅係證據 你講啲未卜先知 如果係美國放毒嘅 咁佢咪知囉 相當簡單 你講死亡嘅數目 唔相信中國 但係有冇證據 就正如我講美國死亡嘅數目 二百萬 我都冇證據 唔通你去信 如果你係冇腦盲目相信嘅 咁又另一回事 如果你係咁冇腦之盲目 咁隨便你 ...
你話係美國放毒,係陰謀論詐, 而家系你盲目用陰謀論為中國政府辯護咋
事實就係11月CIA已經有線報話爆發緊,有第三者證供,仲要企圖將醫生封口, 有咩可信性可言?  
中國現時報活躍個案 同 患病人口比例比南韓少, 呢D 係中國自己單方報,冇人證實,咁多不尋常既野
有咩可信性可言? 
你信係你盲目信中國政府咋

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-31 12:25 AM 發表

乜你唔知李文亮係因爲講真話被拉架?
原來你系法輪功毒文宣,李文亮自己都話在朋友圈留言話沙士,你覺得新冠肺炎是沙士?

我都無辦法同你討論

講錯就講錯,無乜大不了,因工死亡,李文亮這方面依然是英雄

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-5-31 01:54 AM 發表

你話係美國放毒,係陰謀論詐, 而家系你盲目用陰謀論為中國政府辯護咋
事實就係11月CIA已經有線報話爆發緊,有第三者證供,仲要企圖將醫生封口, 有咩可信性可言?  
中國現時報活躍個案 同 患病人口比例比南韓少, 呢D 係中國自己單方報,冇人證實,咁多不尋常既野
有咩可信性可言? 
你信係你盲目信中國政府咋 ...
係唔係美國放毒 根本就有好多事實根據 唔係嘅話 世衛要查源頭 美國做乜投反對票 cia話有線報 咁即係有證人啦 有冇實質證據 係冇呀 全部用把口噏㗎 咁把炮中國有病毒都知道 咁自己國家百幾二百萬人中招 又唔知道呀 簡直走屁不通 咁有信心 咪畀世衛查囉 又唔敢 噏幾句你信到十足 有冇腦呀

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-5-31 10:59 AM 發表

係唔係美國放毒 根本就有好多事實根據 唔係嘅話 世衛要查源頭 美國做乜投反對票 cia話有線報 咁即係有證人啦 有冇實質證據 係冇呀 全部用把口噏㗎 咁把炮中國有病毒都知道 咁自己國家百幾二百萬人中招 又唔知道呀 簡直走屁不通 咁有信心 咪畀世衛查囉 又唔敢 噏幾句你信到十足 有冇腦呀 ...
你個D 所謂事實證據,係共匪自己UP既自圓其說,冇權威性既組織認同你講既野, 等世衛查先知
CIA當然有間諜啦,人地11月果個系內部MEMO, 原本唔係用黎公諸於世, 後來比記者揭發用黎評擊侵侵政府,
所以你D陰謀論不成立, 講來講去咪就係你自己對號入座講到好似共匪冇問題咁,明明就係衰到爆發左仲要隱瞞, 
仲要拉個爆料醫生話佢造謠, 想繼續欺騙人民, 犧牲更多無辜既人, 根本共匪就係廢!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-5-31 12:55 PM 發表

你個D 所謂事實證據,係共匪自己UP既自圓其說,冇權威性既組織認同你講既野, 等世衛查先知
CIA當然有間諜啦,人地11月果個系內部MEMO, 原本唔係用黎公諸於世, 後來比記者揭發用黎評擊侵侵政府,
所以你D陰謀論不成立, 講來講去咪就係你自己對號入座講到好似共匪冇問題咁,明明就係衰到爆發左仲要隱瞞, 
仲要拉個爆料醫生話佢造謠, 想繼續欺騙人民, 犧牲更多無辜既人, 根本共匪就係 ...
其實你講咁多嘢 有乜嘢係實質證據 喺你嘅諗法裏面 cia講嘅就係實質證據 就證明你係有問題啦 講咁多cia查到嘅嘢 有啲乜嘢公開咗 淨係用把口噏 就正如我同你講 係美國放毒 美國一早已經爆發 死咗二百幾萬人 而家嚴重報細數 如果你問我有乜嘢證據 我就同你講係中國國安講嘅 咁同你嘅諗法有乜分別 而家啲曱甴真係越嚟越冇腦 人講一句 完全唔查證 如果11月中國已經有感染 美國仲有百幾二百萬人中招 呢個國家嘅衰落 呢個國家講嘅嘢 都仲有啲傻佬走去信 咁都冇你辦法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]