• 瀏覽: 42,691
  • 回覆: 607
  • 追帖: 5
+31

引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2020-5-29 03:45 AM 發表

如果你手足俾差佬打死起碼要一哥落台才平息曱憤
😂😂你手足? 我冇支持過黃,但亦覺得政府垃圾。 如果你認為唔同你一樣諗法就等於黃,咁你不如去同朋友傾巴啦

引用:
原帖由 共享陽光 於 2020-5-30 12:25 AM 發表
要立美國民主與人權法案
支持

引用:
原帖由 今天回收的山頭 於 2020-5-29 12:09 AM 發表

香港好多單都無比人告, 777有冇同人地市長一樣強烈譴責?

明尼阿波里斯的市長傅萊(Jacob Frey),在佛洛伊德的致死案發生後就已先公開表態,對於警察執法過當表示強烈譴責,而當天盤查的4名員警,也立即遭到開除處分。 ...
員警?民進黨攪到香港今時今曰,中國武統台灣,究由自取!

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-5-28 10:28 PM 發表
美國遍地開花了!😷
習大大科水搞顏色革命了

人哋緊急狀態、宵禁、出軍咩都做齊喇,香港高官睇到未?

引用:
原帖由 200kk 於 2020-5-28 10:23 PM 發表
美國明尼蘇達州黑人男子弗洛伊德(George Floyd)周一(25日)遭警員壓頸致死後,明尼阿波利斯有數以千計民眾周三

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200528/photo/bkn-20200528220010102-0528_00972_001_01b.jpg?20200528220332

美國自身難保開始火燒種族歧視的惡行,民主人權言論自由 ...

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-5-28 10:34 PM 發表
支持明州義士,爭取獨立!榮光歸明州。
支持美國義士,各州自決,唯一出路

引用:
原帖由 catforyou 於 2020-5-28 10:42 PM 發表
睇返cnn上面的報導,明州義士真係做到嘢㗎!
我以為係伊拉克戰場

引用:
原帖由 多士少牛油 於 2020-5-28 10:43 PM 發表
美國連登仔
美國燒弱完
搞大D 
美國黑五類

引用:
原帖由 wong0172 於 2020-5-28 11:16 PM 發表

捐身家都要支持。民主自由
痴瘋賣咗層樓去買裝備支持美國黑人抗爭

引用:
原帖由 redsoon 於 2020-5-28 11:22 PM 發表
人權監察呢?妓協呢?典解冇假記者?同和理非阻止警察
人權去左賓?鳩縮吾出聲

引用:
原帖由 96313069 於 2020-5-28 11:46 PM 發表
唔好係度講, 去fb度幫手推下
我吾用Fb,但為咗美國黑人伊家即刻去開一個

引用:
原帖由 高大原始的樓主 於 2020-5-30 10:15 AM 發表

習大大科水搞顏色革命了
美國黑警當街逮捕正常採訪拍攝的CNN記者同攝影工作人員,我希望鄉港妓協嚴厲譴責美國政府嚴重侵犯新聞自由,踐踏人權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]